Jump to content

Featured Replies

Sad sam se setio, to sa odvojenim palcem je super kad treba da prekopaš baštu, pa dohvatiš onaj ašov...

• Replies 6.1k
  • Views 741.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• opet sam muza jamamotou  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nisu bile muške? ❤️🏳️‍🌈

• sebago, bilo da su u raskošnoj boji ili obične, i bez obzira na model su obuća sa porukom  I will never have sex again    ove sandale su još i podnošljive.       

Posted Images

Ašov?Nisi ti video ašov. Nas si našao da foliraš.Kroz taj prorez eventaulano može da prođe drška od grabulja.

Ašok?

Nije valjda da bi Ašoka provlačio kroz prste?! :puke:Razz...

De bre ja nisam video ašov? Iscedio bih ti sad žulj od ašova u oko, ali trenutno nemam nijedan.Nije poenta u tome da prstima noge obuhvatiš dršku i kopaš bez ruku, nego da obezbediš pritisak stopalom na sredini, sa obe strane drške.

Hm... Ja bih, ipak, na tvom mestu dao nekom stručnom da mi pogleda nožne palce. :D

Evo možeš i ti, prosto da vidiš kako izgledaju na stopalima iznad broja 32 :lol:

Ja nosim 43 :(

I ja isto :(To je onaj broj koji se prvi rasproda i kojeg zbog toga naručuju u najmanjim količinama. :dry:

I nikad nisu na popustu."Ne, nemamo 43, ali probajte 39, ili ako hoćete da kolega doveze broj 52..."

• 2 weeks later...
44502029ji_12_f.jpgSvidjaju mi se ove čizme baš, ali treba mnogo novca za njih i na rasprodaji. Baš sam na muci.

Svi za jednoga, jedan za sve!

O da, ja uglavnom nosim musketarske čizmake. Ili neke plitke sa džombama.

odlicne su cizme

na muci se poznaju junaci!