Zverilla Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 kako mislis ormaric?! ;) meni su cipele uglavnom u podrumu, trebalo bi to sakupiti, sloziti, ocistiti, ko ce time da se bavi, ja to radim kad bas moram.podrum, ormaric, stagod!i nista ne diraj, samo uslikaj.haos i stroku cemo ceniti kao poseban vid kreativnosti
cmrlj Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ma videli ste hajlajts, nema tu previse, pet pari letnjih, tri para zimskih, dva para patika, nekoliko slapa i sta ce coveku vise, i to je previse.
Razzmatazz Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Kod ljudi koji nose koliko-toliko normalnu obuću - da. Kod tebe je više ono "e ove je nosio robocop u drugom delu, ove je smislio Tesla, ali nije mogao da ih napravi naizmeničnom strujom, ove su specijalne za podmornice na solarni pogon ali meni su se svidele, a ovo... ne, to su komšijine mačke"
Lancia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ma jok, Cmrlj nosi normalnu obucu a nama predlaze komsijine macke.
morgana Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 sta ti je njemac za 21. vijek, japanke na vibramke.
cmrlj Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 (edited) Cmrljo, možel vako?uh, covece, dobra kombinacija, lice malo na moju najnoviju. slikam sutra ako stignem. Edited June 15, 2013 by cmrlj
cmrlj Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 malo kasnim, al isporucujem. dakle, ovo gore su sandale ili kako vec za setanje po brdima, ispod su neoprenske papuce. ja sam ih ovako skladno uparila, kad ovo vide modni magovi ima odmah da prave iste.Uploaded with ImageShack.us
assück Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 taman sam hteo da pitam sta to isporucujes al sam skapirao da su iz dva dela i sad se vise ne pitam :)
Frank Pembleton Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Ajde pokazi posebno te sandaletm posto mi se cini da te nazuvke moras da nosis da ne seku ti kajisi....
Recommended Posts