May 17, 201311 yr Pojma nemam, meni je bezveze da se smejem za takve stvari.Što, misliš da žene postanu da prostiš slepe il retardirane kad zatrudne pa nećeš da se smeješ defektu? Pu pu pu, da ne čuje zlo, kucni u drvo...
May 17, 201311 yr ja uredno pratim kim kardashian.zena ima uspesan fail fashion trend. otkako je trudna, jos je gore... anyway... ja pizduckam vec dva meseca, zveram u jedne cipele, kojih ocigledno u beogradu nema, a zelim ih... ajme...i odem juce da uzmem jedne druge... nema ni njih...
May 17, 201311 yr Kili, OK su, nadam se da cete se negde sresti. Malo bolje mi izgledaju ove druge, mada imam jedne cizme koje obozavam sa skoro identicnom formom kopce/kaisa kao prve.
May 17, 201311 yr ma meni su ove prve... ono... 'you and me, baby? -match made in heaven.'da imam mamuze, zakacila bih ih.
May 17, 201311 yr Što, misliš da žene postanu da prostiš slepe il retardirane kad zatrudne pa nećeš da se smeješ defektu? Pu pu pu, da ne čuje zlo, kucni u drvo...:) a jel si ti bio trudan nekad ?
May 17, 201311 yr Porađao se u kadi, dolazile koleginice s posla da ga drže za ruku i puštaju neku ambijentalnu muziku.He put "traumatologija" in "Ortopedija i traumatologija".
May 17, 201311 yr anyway... ja pizduckam vec dva meseca, zveram u jedne cipele, kojih ocigledno u beogradu nema, a zelim ih... ajme...i odem juce da uzmem jedne druge... nema ni njih...prve su savrsene, a ni druge ne zaostaju.mnogo volim taj model.
May 17, 201311 yr Porađao se u kadi, dolazile koleginice s posla da ga drže za ruku i puštaju neku ambijentalnu muziku.He put "traumatologija" in "Ortopedija i traumatologija".lol Edited May 17, 201311 yr by Mala_ptica