dig_chohano Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Pojma nemam, meni je bezveze da se smejem za takve stvari.Što, misliš da žene postanu da prostiš slepe il retardirane kad zatrudne pa nećeš da se smeješ defektu? Pu pu pu, da ne čuje zlo, kucni u drvo...
ToniAdams Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Jesi ti bio trudan nekad ?ja nisam al imam stomacinu ko da jesam
Killiana Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ja uredno pratim kim kardashian.zena ima uspesan fail fashion trend. otkako je trudna, jos je gore... anyway... ja pizduckam vec dva meseca, zveram u jedne cipele, kojih ocigledno u beogradu nema, a zelim ih... ajme...i odem juce da uzmem jedne druge... nema ni njih...
Pixie Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Kili, OK su, nadam se da cete se negde sresti. Malo bolje mi izgledaju ove druge, mada imam jedne cizme koje obozavam sa skoro identicnom formom kopce/kaisa kao prve.
Killiana Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ma meni su ove prve... ono... 'you and me, baby? -match made in heaven.'da imam mamuze, zakacila bih ih.
Mala_ptica Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Što, misliš da žene postanu da prostiš slepe il retardirane kad zatrudne pa nećeš da se smeješ defektu? Pu pu pu, da ne čuje zlo, kucni u drvo...:) a jel si ti bio trudan nekad ?
Razzmatazz Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Porađao se u kadi, dolazile koleginice s posla da ga drže za ruku i puštaju neku ambijentalnu muziku.He put "traumatologija" in "Ortopedija i traumatologija".
morgana Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 anyway... ja pizduckam vec dva meseca, zveram u jedne cipele, kojih ocigledno u beogradu nema, a zelim ih... ajme...i odem juce da uzmem jedne druge... nema ni njih...prve su savrsene, a ni druge ne zaostaju.mnogo volim taj model.
Mala_ptica Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) Porađao se u kadi, dolazile koleginice s posla da ga drže za ruku i puštaju neku ambijentalnu muziku.He put "traumatologija" in "Ortopedija i traumatologija".lol Edited May 17, 2013 by Mala_ptica
Кристофер Лумумбо Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 nisi razocarala :kralj:dajte da cmrlja bude moderator, da malo zivne ovaj pdf.
Pixie Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 cmrljo, pa interesantne su... :Dnego, sta mislite, br. 1 ili 2?
Recommended Posts