dig_chohano Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Lancia u Evropi? Nemoj da te laže. Čist marokanski gnom.
ToniAdams Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 meni je bitno da se mladi vole, sad dal su pederi il normalni, nema veze.
Razzmatazz Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 lako je vama, vi ste obojica u liberalnoj europiČuj liberalnoj Europi, to je ostvo bre, nema bežanja! Kad se nađu njih dvojica tamo, to ti je kao rimejk Gospodara Muva. Raspojasaju se, skinu i ustanove nova pravila. Jedan jedva dočekao da nekom ponudi "račića u maslinovom ulju", a drugi nakon sive puritanske Belgije kao da je pobegao Friclu s lopate.Meni kao starom romantiku ostaje jedino da vrtim pred očima klip sa Davidom Lee Rothom kako na Jump skače u spandexu i sa razdrljenim maljavim prsima.
Aleksija Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ne znam da li sam ikada u zivotu imala nesto sto sadrzi mashnicu, ali o ovima vrlo ozbiljno razmisljam
Aleksija Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 nisu, nazalost, fali mi sigurno jos nekoliko nijansi za ovakve :)al to je to, samo mi je trebalo jos jedno objektivno misljenje, hvala ^_^a posle cemo jesti korijenje, koje je, jel tako, zdravo.
gagorder Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 e pa ne znam za gljivice, gde su?ja sam mislila da lepo idu na pocrnelu nogu, a aleksija kaže da to može da postigne, tako da
sailorman Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) ova ima gljivice.I čukljeve!To ove godine primećujem na alarmantno velikom broju žena. Edited May 16, 2013 by sailorman
Aleksija Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) ajd za cukljeve, al kako vidite gljivice? Edited May 16, 2013 by Aleksija
cmrlj Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 e pa ne znam za gljivice, gde su?ispod ovih strateski postavljenih belih fleka.
cmrlj Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) ja imam cukljeve. zakljucila sam da je to zato sto su mi preci hodali po kamenjaru, ne ide da ja imam fine stope. taj sam zakljucak donela jednom kad sam bila u nemackoj pa obijala prodavnice obuce. cipele bile bzvz, ali sve zene imale bozanstvena stopala, ne obracam ja inace paznju, al ovo je bilo upadljivo. i dumala, dumala i shvatim: njihovi su preci hodali po finijoj podlozi. mozda su moja stopala alternativno lepa, ali rulaju po kamenjaru. Edited May 16, 2013 by cmrlj
Recommended Posts