Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
samo mi ne pominji baletanke :D. vidjela sam jedne plave, savrsene, no imam baletanki grozomorno mnogo, vrijeme je da kupim neku obucu za akrobatsko hodanje.a jel imas privju zimske kolekcije?
Videću da dobijem nekako password i user za njihov katalog na sajtu, pa ti šaljem. Ja sam video, jer su bajeri od firmi koje prodaju njihove cipele već u martu zaključivali zimsku kolekciju.
Posted

U medjuvremenu, ti si beše iz Novog? U Novom ima jedna firma koja u radnji ima Le Babe cipele. Mislim da se zovu Talbon.

Posted

dada, u hnovom sam ih i vidjela.

Posted
jel nosi neko grubin obuću? s onim klasičnim đonom što je uglavnom isti na svim papučama i sandalama?
ja nosim papuče po kući već sto godina, i sandale leti, nikad nisam imala takvih problema.. niti su mi teškebaš me čudi da ti smetaju, svi oko mene ih nose bez problema
Posted

ja sam samo nosio burazerove hilandarke sa dve prečage po kući. ništa nije bolelo, osim duša kada me neko vidi u njima

Posted

Već vidim kombinaciju spandexa i tih papuča, kako vežbaš sa svojim christian rock sredovečnim bendom u garaži u predgrađu. I ceo bend u istim papučama. I dolazi gospođa sa poslužavnikom i sveže isceđenom limunadom - takođe u istim papučama. Komšija preko puta zaliva crevom travnjak u istim takvim papučama i znalački klima glavom u ritmu vaše muzike.Zašto stavljaš ovakve slike u moju pokvarenu maštu?

Posted

Dosta je gej odnos koji gajite vas dvojica.

Posted

a pritom je bato opisao malne kako vec jeste, sem sto asik jos ne zivi u predgradju.

Posted

Kad su se Bata i Ašik pofrendili na FB, ja suzicu radosnicu pustila.

Posted
Dosta je gej odnos koji gajite vas dvojica.
Taj odnos ima gej skalu, koja ide od nule do odnosa koji imate Lancia i ti.- "Jao što ti je super satić!" - "Stavi uvo ovde da čuješ kako kuca!"
a pritom je bato opisao malne kako vec jeste, sem sto asik jos ne zivi u predgradju.
Samo što je u mojoj pokvarenoj mašti imao na sebi i Juventusov dres. Juventusov.
Kad su se Bata i Ašik pofrendili na FB, ja suzicu radosnicu pustila.
To tek kad upoznamo kerove.Mada, kriv je i on što koristi kriptična imena. Doduše, imao i ja nalog Dr Emile Schaffhausen III pa mi ga ukinuli :cry:
Posted

ja sam hteo da budem Udo Brinkmann ali mi FB nije dao <_<

Posted

Pa i sa alijasima ste se našli :o Kakva besna gej romansa in denial. Lancia i ja se bar ne krijemo.

Posted

lako je vama, vi ste obojica u liberalnoj europi