May 5, 201311 yr :oŠta je tu čudno - na suvom se tabana po asfaltnim i zemljanim džadama bespuća Ade Ciganlije, a trenažni čamci nisu imali "ugrađene" patike kao takmičarski. Plus, mogle su se lepo oprati u veš mašini, jer su imale mnogo manje kožnih delova.
May 5, 201311 yr ma ja sam imala silverke koje su izdrzale dve veslačke sezone :DAch so :) Druge tadašnje adidaske (Universal, Roma, zaboravih kako se zvao onaj beli klasik sa dve plave i jednom crvenom štraftom - edit: Olympia) nisu baš bile tako izdržljive, a Marathon, koji je malo ličio na TRX (crno-žut sa zvezdastim kramponima) mi je bio blj Edited May 5, 201311 yr by ajgor
May 5, 201311 yr Nekad daaavno, ovo se pravilo u svetloplavoj boji sa limunžutim štraftama i zvalo TRX. Lako kao pero, trpelo vodu samo tako. Bez frke izdržalo dve sezone veslačkih treninga na suvom i na vodi, Sa-vr-še-no, ali ubrzo nestalo iz tadašnje Planike i Slovenijašporta.Takve nekakve sam i ja imao, mada u drugoj boji. Mislim da se danas pravi Adidasova serija Racer koja je najbliža tome, samo što su imali neke leve kombinacije boja i ovo šta sam uzeo (LA Trainer) je bilo najbliže tome. Uglavnom te stare su bile nešto najudobnije za trčanje i razne aktivnosti - lagane kao perce, ne osećaš ih na nogama, stopalo se ne znoji, a đon lagano mekan za sve neravnine.
May 5, 201311 yr Šta... zašto... kako... I crave explanation! Jesi ih probao ranije?Zapazio sam ih prije par mjeseci, jako su mi se svidjele, a sad sam naletio na akciju, samo 40 funti. Nisam probao, ali svi ih hvale kao ekstra lagane i udobne, za sva godišnja doba.
May 5, 201311 yr Konačno naručenemeni ovo deluje besprekorno. sad ću malo da guglam da vidim šta je to
May 5, 201311 yr Native Fitzsimmons. Kakti obuca za planinarenje, zapravo kvalitetna sminka. U asosu ove i crvene 40 funti.