cmrlj Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 i ja sam uvek mislila da ne valja stedeti na sredstvima za rad :D
Pixie Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Kad su BK (British Knights) patike postale tako ogavne? Ili ih moje pamcenje ulepsava?
renne Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Od uvek. Sećam se još ranih osamdesetih da su bile odvratne, a takve su i ostaleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Vapad Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) Kad su BK (British Knights) patike postale tako ogavne? Ili ih moje pamcenje ulepsava? Od uvek. Sećam se još ranih osamdesetih da su bile odvratne, a takve su i ostaleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Nisu, tj. barem krajem devedesitih su bile odlične, pre 15 godina sam imao savršene glomazne BK bež patike sa gumenim đonom koje su bile preudobne i neuništive i lepe, to i Adidas New Stratos II su najbolje patike koje sam ikada nosio, na žalost BK je pukao a stratos II ne mogu da nađem ni na netu :(Ono što se sada nalazi po radnjama je krš, lepak se vidi na sve strane, šav nikakav, materijal krš, modeli krš, boje krš... Edited April 15, 2013 by Vapad
Pixie Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Pa da, to je taj neki period na koji mislim, druga polovina dvedesetih recimo, bilo je par bas OK modela. Bas sam za jedan pomislila da bih i sad mogla da ih ponesem i odlucim da overim sta sad nude. Kad ono nista, nema veze...
Hippie Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Cydwoq ima nove cipelice/cizmice i mlogo su skupe
Hippie Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 262 baka.... je, bar za mene, mlogo......... bar za sad -- al mi se toliko svidzaju da chu ih kupim kad tad
Lancia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 super su Hippie, i ojha, sto ima jos dobrih stvari (twister papuce 219$ :( )
dig_chohano Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Neopevan si hipster, visoki. Edited April 21, 2013 by dig_chohano
Razzmatazz Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Istinu zbori Brabantić - hipsteraj na kub. Kako vam ne smeta da hodate u nečemu sa tako tankim đonom?
Hippie Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 stos mene tice, a kak bi smetalo.... ja redovno imam problem sa cvrstom obuchom.. posebno s debelim djonovima....... cydwoq pravi ultra udobnu i light [laku?] obuchu..... pa koj voli...
Razzmatazz Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ne, ne mora đon biti debeo, već samo da nije skroz tanak (btw, debeo ne znači čvrst). Meni je nekako lepše i lakše hodati bos, nego sa tankim skroz đonom, pogotovo kad je taj tanki đon takav da peta leži niže od prstiju. Tj. suprotni ugao od visokih potpetica - ako moram u tome baš da hodam, osećam umor kao kad 10+ sati vozim auto pa me taj zglob zajebava od papučica gasa itd.
Hippie Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 pa ne znam, valjda sve zavisi.. meni sve to stos naveo, ne da ne pretstavlja problem, nego mi bas potaman....... mozda sam umorna od poslovne obuche, gde moramo da nosimo makar medium potpetice
Recommended Posts