Lancia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ja ne idem okolo nudeci svoja stopala za novce zato sto niko ne bi hteo za to da plati :( Asik samo salje fotke Bati u Nemacku za marke. nece ni moje pezete.
Milogled Bluff Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ma pusti, izbezobrazilo se to. Secam se kada ih je davao za hladan burek kod Stajge.
C žeton Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Bio sam u Milesevskoj u Clarks radnji da vidim sta ima. Bitno je da imaju desert boots u par boja. Ima jos par simpa modela obuce. Cena DB je 14 soma i 200 recimo. Letos sam u Trstu pazario jedne za 135 evra. To mu dodje tu negde.2008 sam u NY u David Z radnji kupio za ispod 100 $. Negde su se na topicu ranije spominjale spenserice, pa eto.Usput video sam u Obuci Beograd, meni skroz ok verziju ovakvih cipela za oko 5 soma.
C žeton Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ...2008 sam u NY u David Z radnji kupio za ispod 100 $. ...mislim da sam kupio u nekoj drugoj radnji. bitno je da su bile po prihvatljivijoj ceni.
C žeton Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) gde i postoU Milesevskoj 26, 14hiljada i nesto. Ovu boju nisam tamo video. Imaju jedno 5 boja, sve su ok i sve je antilop. Meni krivo sto kad sam bio u prilici nisam kupio beeswax kozne.Ove sa slike (slika je sa neta, takve imam) sam kupio u Trstu u Clarks radnji za 137 evra. Mislim da je to bila tacna cena. Edited April 6, 2013 by C žeton
C žeton Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Vraca neka secanja... spenserice.Secam se iz osnovne skole braon spenserica i neke zelene vetrovke... Mod maltene ^_^
duda Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 mi to zvali sajmonice onomadkada su se ovakve cipele pojavila 78-e (čini mi se, ali nisam baš sigurna 100%) u planikinim radnjama, našoj sreći nije bilo krajapod ''nama'' podrazumevam društvo koje je slušalo s&g između ostalog :Dsvi smo ih odmah pokupovaline sećam se cene, ali znam da mi je trebalo nekoliko dana ubeđivanja da su mi baš takve cipele neophodnebilo i ženskih i muških brojeva ali samo u jednoj boji, neka boja peska, kul boja skroz, skroz nalik ovima na slici
Pontijak Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 au. zar je moguce da blizu 40 godina nisam primecivao da samo g nosi spenserice, percepcija mi je bila da obojica nose spenserice.
cmrlj Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) ima neke lakovane zute spenserice u skecersu, zapazila perifernim vidom, moguce da nisu lose, ali ne drzite me za rec. nego, zna li neko sta ova sa slike ima na nogama, moram da upotpunim set, gace imam od prosle sezone?edit. nasla. kuku sto su dobre. Edited April 10, 2013 by cmrlj
Recommended Posts