nbg4ever Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ja to trljam grubom stranom sundjera. Malo natapkam praska ako je potrebno i to je to. Sto bi rekao Morgan Frimen "That's all it takes really, pressure, and time" :D Link to comment
April Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ja to trljam grubom stranom sundjera. Malo natapkam praska ako je potrebno i to je to. Sto bi rekao Morgan Frimen "That's all it takes really, pressure, and time" :DProbao - fercera.I još malo razvio tehniku - umesto praška koristio tečni sapun, za svaki slučaj, pa kad malo zapeni od trljanja sunđerom, onda završim uzanom četkicom(verovatno može i stara četkica za zube, ali ja sam koristio uzanu četkicu za keramičke pločice).Pozz za Novi Beograd! Link to comment
cmrlj Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 jaoooo sto su kul, zbog ovih bih revidirala stav o nosenju stikli (stikala?) :D Link to comment
dig_chohano Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Ja ništa groznije u životu nisam video. A video sam ljude kojima kulja gnoj iz lica. Link to comment
cmrlj Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 nisi jedini, vidi naslov :D Link to comment
Leia Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 cmrljo priznajem imas vrlo ekscentrican ukus Link to comment
3opge Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 noge su joj ko dve zmije zabodene u dva zuta paceta Link to comment
dig_chohano Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Anoreksične zmije starice. Link to comment
Frau Gabrijela Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 kad smo kod pačića- prva asocijacija mi je bila da je to obuća za patu patak. njoj su cipele uvek velike. cmrljka je dosledna. Link to comment
cmrlj Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 cmrljo priznajem imas vrlo ekscentrican ukus mozda trenutno, al cenim da ce za tri godine skecers da bude pun ovakvih i slicnih. ja ih samo volim malo pre svih drugih. Link to comment
Razzmatazz Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 To je rekao i Jerry Lee Lewis. Link to comment
Leia Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 mozda trenutno, al cenim da ce za tri godine skecers da bude pun ovakvih i slicnih. ja ih samo volim malo pre svih drugih.ma bude sigurno! ja se krstim svaki put kad prodjem pored adidas originalsa, ako to moze da bude mainstream pa moze vala sve :D Link to comment
ordi Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Ja ništa groznije u životu nisam video.+1 Link to comment
Recommended Posts