Venom Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Revidiram ipak svoj stav da u Beogradu nema hipstera. Napredujemo. Link to comment
dig_chohano Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Mislim da ih ima vise po glavi stanovnika no u San Francisku. Link to comment
Sam Spade Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Ima li u begeu nešto poput ovoga?Muto, ne zajebavaj se po forumima, nego spremaj ekipu. I vadi Mijatovića iz tima. Link to comment
Ryan Franco Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 :lol:Jeste, on ih fura! Čak sam ga i video na ulici jednom. :D Link to comment
cmrlj Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 ako pricamo o istoj radnji, onda je to u Cara Lazaranije to taj, te su neke strugar cipele, zadnji put kad sam slusala o njima, pre pet-sest godina, bile su oko 200 evra. ima neki sto pravi sslicne u gornjem delu kralja petra, recimo da se preziva opacic ili tako nesto sto ukazuje na profesiju, te su jeftinije. ima i ovaj sto pravi fensi cipele, kad je u beogradu napravi izlozbu na kojoj cipele kostaju oko 150 evra. ovo sve posredno znam, ako su lagali mene i ja lazem vas. Link to comment
assück Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Opacic je tu odmah kad skrenes iz Uzun Mirkove u Kralja Petra, sa leve strane. deluje kao da ima ok cipela i da udara po usima, ali se ne secam da je imao ove Djura stil koje Mekejb zeli Link to comment
tazza Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 (edited) @McCabenije baš to što tražiš, ali je koža i jeftino> http://www.asos.com/...rt=-1&clr=Multi i http://www.asos.com/...rt=-1&clr=Multi na Asosu, besplatna isporuka, a ne carini se sve što je ispod 50eur.ima dobrih patika i cipela na popustu sad, za vas muške Edited December 10, 2012 by tazza Link to comment
zorglub Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Izvinjavam se, a kad je Moka kupio Pevca? Link to comment
cmrlj Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Opacic je tu odmah kad skrenes iz Uzun Mirkove u Kralja Petra, sa leve strane. deluje kao da ima ok cipela i da udara po usima, ali se ne secam da je imao ove Djura™ stil koje Mekejb zelija imam utisak da je taj opacic ko onaj strugar, udjes i narucis sta zelis od kakve koze zelis, pa mozes da biras djura stil. svi oni prave sta hoces, jedino treba da ti se svidi njihov kalup, to ne menjaju, a koliko se secam slicne neke zumbane imali. skupo jeste, ali ne ko strugar, za njega znam da je uvek bio skup, ali kao valja, reskose mi (mada meni ove opacic iz izloga deluju jednako kvalitetno). Link to comment
assück Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 moguce, sasma moguce. sa druge strane, meni su te cipeliske ovako uopsteno OK, samo ne vidim sebe u njima (a jos manje da ih placam :D)kad smo vec kod pravljene obuce, ima neki obucar kod bioskopa Zvezda, sa ulice se vidi samo onaj mali ugaoni izlog. tamo sam uputio brata, kupio je nekoliko pari antilop spenserica za po 3500 a piece, ako se dobro secam. valjda je bilo da radi obucu po narudzbi i je li, nije skup. da li to jos uvek vazi, ne znam, ali ako neko hoce za manje pare da opremi cipelarnik obucom moze da proba tamo. Link to comment
cmrlj Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 eee znam i za te, te su tek teski fenseraj, malo spicaste, jel da? strava izgledaju, te su best baj. a za ove sve, ni ja ih ne kupujem, niti sebe vidim u njima, nego opsta kultura;) Link to comment
April Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 (edited) u jebote, il imas bas zajeban taban il je kvalitet stvarno oso u kurac otkad su ih kinezi uzeli. il si keri bredso.u moje vreme™ su trajale po nekoliko godina. martinke mislim.Radio neke reklame za Hrvate koji su ih uvozili ovde, pa koristio situaciju da se bahatim svake godine sa novim martinkama. Da se razumemo, sve one još uvek traju, samo im se izližu krampone...prošle godine teo da zaginem u Maksima Gorkog po onom kijametu.Inače, u paketu sa onim crnim kramponkama sa prethodne strane, pazario i ove :p.s. Sa onim crnim sam već uspeo da se prospem nasred Maksija, jebo ih mermer da ih jebo Edited December 11, 2012 by April Link to comment
assück Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 javi kako se ove Kappa ponasaju, nesto sam skeptican prema svemu Kappa/Fila sto se prodaje u nas - deluje kao uzasna divca Link to comment
El Guapo Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ja već ne znam koju godinu, da ne kažem jubilarnu 10-u, nosim Elesse zimske cipele/čizme. Link to comment
Recommended Posts