Leia Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ukusi, ko bi to pomirio. s tim u vezi, evo meni novih lepotica :Dniko vala! al evo i meni su ove super, mislim da je taj je ne sais quoi u mom slucaju to da obuca (i sve ostalo) ma kako uvrnuta u krajnjoj liniji treba da izgleda elegantno, da ti stopalo ne izgleda nabudzeno, glomazno, da potseca na stopala neke druge zivotinjske vrste itd Link to comment
Leia Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ne znam sta su, cekam odgovor od neke sto ih je turila na fejsbuk, al mislim da nisu.jesu kamperice, imas ovde razne varijacijehttp://hypebeast.com/tags/bernhard-willhelm/ Link to comment
Aće Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ukusi, ko bi to pomirio. s tim u vezi, evo meni novih lepotica :Dmaterijal deluje kao da od njih tragovi smrde necjovestvom. Link to comment
cmrlj Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 niko vala! al evo i meni su ove super, mislim da je taj je ne sais quoi u mom slucaju to da obuca (i sve ostalo) ma kako uvrnuta u krajnjoj liniji treba da izgleda elegantno, da ti stopalo ne izgleda nabudzeno, glomazno, da potseca na stopala neke druge zivotinjske vrste itdvidim da lose stojis sa hobitima, a ja takve najvise volim :Dmaterijal deluje kao da od njih tragovi smrde necjovestvom.vrlo moguce :Dmada, evo rekla leja, kamper su, ne moraju da smrde, al su mi nesumnjivo neudobne do bola. Link to comment
Leia Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 vidim da lose stojis sa hobitima, a ja takve najvise volim :Dvrlo moguce :Dmada, evo rekla leja, kamper su, ne moraju da smrde, al su mi nesumnjivo neudobne do bola.uu da procitala si me, hobit asocijacija je gde vucem liniju.a verujem da ove kamperice nisu neudobne, pa prodaju ih kao ciplele za trekking, jos s onakvim amortizerima... Link to comment
cmrlj Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ma meni su sve kamper neudobne, zute mi nokte na palcevima, krive kicmu, oticu noge. ima onih kojima su kamper najudobnija obuca na svetu i onih kojima su najneudobnija. ovi drugi obicno imaju ravna stopala, ja sam u toj tuznoj grupaciji.moje omiljene hobitske nisu skroz odvratne, ne mogu da ih nadjem, al evo ima njihove zimske sestre, ista firma isti kalup, bolje izgledaju uzivo. Link to comment
Leia Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 hm..ima jedan spanski brand koji bi ti se sigurno dopao al ne mogu sad da se setim kako se zove dameubijes...fine su ove poslednje, pogledaj i trippen.com tamo ima i za hobite al i nekih kamperolikih na koje ja pikiram Link to comment
cmrlj Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 iiii, nasla si kome da pricas :)klik Link to comment
Leia Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 iiii, nasla si kome da pricas :)klik a u nastavku i moj +1 :Dtripenkama nikad dosta hvale... Link to comment
cmrlj Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 trippen je presek skupova svih dobrih ukusa :) Link to comment
Leia Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ou jea, nemacka medecina :) Link to comment
Razzmatazz Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 (edited) Ha! Say no to these babies!Edit: ove nisu dobre samo za koncert Halida Muslimovića, nego i za Halida Bešlića! Edited November 17, 2012 by Razzmatazz Link to comment
April Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Svake sezone kupim nove martinke, nisam menjao model nikad.E, ove godine pravim eksperiment:Bumo videli... Link to comment
ToniAdams Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 u jebote, il imas bas zajeban taban il je kvalitet stvarno oso u kurac otkad su ih kinezi uzeli. il si keri bredso.u moje vreme su trajale po nekoliko godina. martinke mislim. Link to comment
Recommended Posts