Jump to content

Featured Replies

a ja se lozim samo na adidas, ove nista ne cine za mene, a ovo mi sve super (manje cipele, vise sve ostalo).

• Replies 6.1k
  • Views 741.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• opet sam muza jamamotou  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nisu bile muške? ❤️🏳️‍🌈

• sebago, bilo da su u raskošnoj boji ili obične, i bez obzira na model su obuća sa porukom  I will never have sex again    ove sandale su još i podnošljive.       

Posted Images

Šta je sledeće, ovo?

2cwwnx1.jpg

sto si naivan.

weird-and-funny-shoes40.jpg

Gde nalazite ovo :lolol:

Saće da naiđe Leia i kaže da takve nosi već 15 godina.

^^ja bas htela da kazem u ormanu... :D@assucku tim tvojim agli, nasla ove divne, hvala puno :)2mwciuc.jpg

Edited by cmrlj

ruzne ili ne ruzne?JO911C00F-802@4.1.jpgJO911C00F-802@6.1.jpg

OK su ako ti se iseče noga oko članaka
pa tako nesto sam i ja reklaih cmrlj yamamoto zna se, al ove carape japanke mi bude malo cudne emocije, da li zelim nindza stopala hm

sebago is not dead!marc-jacobs-weird-thumb-425x337-98091.jpgedit. zavrsavam sa skrnavljenjem ovog topika

Edited by Leia

@primaod napred su mi super, sa strane malo losije, vrag bi ga znao kako je to na nozi.@leiaeeee al ima ko zeli nindza stopala, ja odavno planiram ove da narucujem -_-

eeee al ima ko zeli nindza stopala, ja odavno planiram ove da narucujem -_-
u tom slucaju samo napred, tvoja stopala tvoja odluka -_-cula sam i da su doticne vraski udobne, al vizuelno ne mogu da ih svarim sta cu

ukusi, ko bi to pomirio. s tim u vezi, evo meni novih lepotica :D604013_10151311644138529_1839613027_n.jpg

kamperice?

ne znam sta su, cekam odgovor od neke sto ih je turila na fejsbuk, al mislim da nisu.