November 13, 201212 yr Vala bi. Sve te kombinacije adidaski i čizmi, adidaski i štikli, adidaski i baletanki itd. mi izazivaju momentalne grčeve u stomaku i bacanje pegle.Kad smo kod adidaski, mogu li ove za koncerat Halida Muslimovića?
November 13, 201212 yr Klasicna lepota.EDIT. Moglo bi se vako tancovat uz Halida: Edited November 13, 201212 yr by Indy
November 13, 201212 yr Vala bi. Sve te kombinacije adidaski i čizmi, adidaski i štikli, adidaski i baletanki itd. mi izazivaju momentalne grčeve u stomaku i bacanje pegle. -_-
November 13, 201212 yr @leia :wub:vi ostali nemate pojma. ja imam ove 15 godina i i dalje su mi super.
November 13, 201212 yr reportovan si zbog odavanja rl podataka. mogu i uz helanke da se nose.nemoj tako. znaš koliko sam bio srećan kad si osvojio bronču na Olimpijadi
November 13, 201212 yr imam ovakve crne @leia :wub:vi ostali nemate pojma. ja imam ove 15 godina i i dalje su mi super. Jesus, dude. W-w-what happened? It's like, something's lowered the bar to the point that nobody feels any shame anymore.Kyle Broflovski Edited November 13, 201212 yr by garoviks
November 13, 201212 yr @leia :wub:vi ostali nemate pojma. ja imam ove 15 godina i i dalje su mi super.uu i ove su fine :)prema ovima sam vec ambivalentna, malo mi je bulky gornji deo