Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

Nijesam vidijo. Javiću ti ako ih ugledam. Probaj u Sport Visionu...Ove Cons odgore su 10.300,00Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

ma nema taj sport vision u begisu.bezobzira, ako vidis u ns, vici.edit, ipak ima u begisu sport vision :)

Edited by ToniAdams
Posted (edited)

Makso, sine, evo obuće ko da su je za tebe mesili:114154-f.jpg

Edited by dig_chohano
Posted

silovace ga ako ode ubosnu u tim patikama.

Posted
sta mislite o ovima, je l' nosio neko ecco, je l' smrde noge u njima, jesu udobne, tople? obisao sam deltu i usce trazeci cipele za sneg i kaljugu i nista nisam nasao. ove su mi pak zapale za oko (mada mi lepse braon sa zelenim djonom :D), a i nisu preskupe, samo 22k :sleep:
Ecco je uvek bio skup ali je kvalitet na nivou....
Posted
jas uzo ove prošle godine za teren™ i isplatile su mi se samo onih par dana minusa i snega na zlatiboru. 10k. ove godine su 12.5k :mellow:11119_157_zoom.jpgevo eko od jakove kože ima buraz i kolko sam shvatio šljapkaš u sopstvenom znoju ako temp nije dovoljno izazovna™.
Ovakve meni vec 4 godinu cuvaju nogu samo tako...E sad ako mozes van ovih nasih lihvara....
Posted
Makso, sine, evo obuće ko da su je za tebe mesili:
je l ovo treba da shvatim kao uvredu?komotno u top 20 najružnije obuće ikada
Posted

Ja sam stvarno mislio da će ti se sviđet :( Eve ti onda ove, već pominjane, skandinavske. Ako ti se ne svide ni one, ja ne znam što da činim s tobom.67850-g.jpg

Posted

izvadio si se sa ovim skandinavkama. daj link, ne znam o čemu se radi.

Posted

men su ove super:1482897-p-MULTIVIEW.jpga i ovo od istog prizvođača iako nije obuća:47544343.jpg

Posted

ovo gore ko duboke curule al' je zato kaputić wub.

Posted
ovo gore ko duboke curule al' je zato kaputić wub.
uze mi poust iz prsta
Posted

Ne zna se ko gore cipele vadi s interneta. Maheema doduše vade one conversice, tako da je belgijski koljač ipak šampijon za sada.