Hippie Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 dodzavola, uzastan sam fan victorian stiklica/vintage cipelica....... vrlo sam ozbiljna u obozavanju cydwoq-a
Indy Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Meni to izgleda izuzetno prakticno za zakucavanje malih eksera.
Mr.Mxyzptlk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 sta mislite o ovima, je l' nosio neko ecco, je l' smrde noge u njima, jesu udobne, tople? obisao sam deltu i usce trazeci cipele za sneg i kaljugu i nista nisam nasao. ove su mi pak zapale za oko (mada mi lepse braon sa zelenim djonom :D), a i nisu preskupe, samo 22k
nisam ja Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 brukica su. samo nemo da i nosaš van minusa (-)
kud u maglu Simoviću Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 @ exTRaGluvlepe, no ne obećavaju toplotu na -10°Cprošle godine uzeo neke u Timberlandu goratex, waterproof, trtmrt a i za neverovati značajno jeftinije od eccoa
Sir Oliver Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ja numem da kupim gilje, pa tot jeubiše me tabani ( a i peta, ko maheema )doduše, i hod mi je ubi bobe ^_^
nisam ja Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 @ exTRaGluvlepe, no ne obećavaju toplotu na -10°Cprošle godine uzeo neke u Timberlandu goratex, waterproof, trtmrt a i za neverovati značajno jeftinije od eccoajas uzo ove prošle godine za teren i isplatile su mi se samo onih par dana minusa i snega na zlatiboru. 10k. ove godine su 12.5k evo eko od jakove kože ima buraz i kolko sam shvatio šljapkaš u sopstvenom znoju ako temp nije dovoljno izazovna.now shoing:
nbg4ever Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 jas uzo ove prošle godine za teren™ i isplatile su mi se samo onih par dana minusa i snega na zlatiboru. 10k. ove godine su 12.5k Kod nas su potpuno sulude cene. Evo, sad otisao da proverim cenu jednih CAT zimskih koje imam. U Office shoes kostaju 13.800 dinara, na CAT online shopu 95$ (8.400 dinara po danasnjem kursu). Cak i da se na tu cenu doda americki porez, mnogooooooo!
maheem Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 obuća je podosta skuplja ove godine :(pdv or smthng? jes izbljuvao nove šuze sinoćke?
nisam ja Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) obuća je podosta skuplja ove godine :(pdv or smthng?jes izbljuvao nove šuze sinoćke?ove me izišle 8k, al to sa 30% ofa koji mi trgovkinja izboksala jerbo sam ispazarivo neku šulju od gazze™ za jednokratnu upotrebu i neki sako™ koji šiju deca, al nogama i u mraku za dosta novaca. tj. oni ga šiju za malo if any novaca, a ješe ga valjaju za dostanisam ja al za bolju 1/2 se ne mogu zakunut da nije. Edited October 28, 2012 by nisam ja
cmrlj Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 sta mislite o ovima, je l' nosio neko ecco, je l' smrde noge u njima, jesu udobne, tople?ja nosila ecco zimske. noge nisu smrdele toliko da bih se i danas secala, tople su bile, sneg nije probijao, jedino me nerviralo sto su teske, pa kad sam kupila sledece nikad ih vise nisam nosila iako su citave i nista im ne fali.ne znam koji je to fazon u poslednje vreme da te zimske propustaju vodu ako ih ne naprskas onim sprejom za impregnaciju. ne vazi za ecco, al vazi za neke timberlend i adidas sto sam kupovala.
Lancia Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ja nosila ecco zimske. noge nisu smrdele toliko da bih se i danas secala, tople su bile, sneg nije probijao, jedino me nerviralo sto su teske, pa kad sam kupila sledece nikad ih vise nisam nosila iako su citave i nista im ne fali.ne znam koji je to fazon u poslednje vreme da te zimske propustaju vodu ako ih ne naprskas onim sprejom za impregnaciju. ne vazi za ecco, al vazi za neke timberlend i adidas sto sam kupovala.moje Margom gilje su neunistive, ove godine pune 20. isti fazon, kad ih skines moras da napunis dzepove kamenjem, inace odleprsas.
dig_chohano Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Naravno da su tebi zimske cipele neuništive, verovatno i perjane jakne tu prenose sa kolena na koleno a šal je većini ostrvljana štrikala čukunbaba kad je onomad, u februaru 1872., zagudilo na čitavih +16 C.+1
maheem Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 nekad su Conversice bile pristupačne a otkako ih je Nike kupio i starke su postale preskupe.moram čekirati pošto su ove kučke:
ToniAdams Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 maheme, jerimaju negde jos one tvoje ribok panp? kupuju mi se bas.
Recommended Posts