dig_chohano Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Izvini, al izađe mi vino na nos kad videh manekene u odelima renomirane robne marke. Cipele im nisu loše (jedne) al ne daje se 500e za nešto što nije loše.
dig_chohano Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Pa kad si elegantan, jbg. Ja bi najradije neki Atex/Betex/Cetex za tu poslovnu garderobu, i onako mi je sve to jednako nakazno ko god da je mesio. Naravno, serem govna, kad kupujem uvek to bude neki brend, jebo me on, a jebo me i ti ako ja vidim razliku između toga i nekog kineskog papirnog odela za sarane.
Zverilla Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) Pazi, sad sam bacio pogled na robnu marku Acne koju je preporucio renomirani poznavalac hipsterskih brendova, Kampokei. Mozda je resenje da, umesto cipela, obratis paznju na izbor odela. Koliko vidim, furaju slican stil obuce kao Trippen, ali su im i odela u tom fazonu i zajedno funkcionisu besprekorno. Doduse, dolazi u obzir samo ako u medjuvremenu nisi zalozio onaj bubreg.ja ne kapiram da neko zeli da izgleda ovako (ovo vise glede manekena nego odece koja je.. srednje jadna Edited September 9, 2012 by Zverilla
maheem Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 alo bre. ovde ljudi kupujuj ovakve kazne za noge:
zorglub Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ja bih (s vašim parama) poput iskusnog gastosa samo u Boss. Šta fali?
maheem Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ovih dana ih malo više gazio i mogu reći da sam zadovoljan (sem što su mi nezgodne za vožnju zbog dužine)
zorglub Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ovih dana ih malo više gazio i mogu reći da sam zadovoljan (sem što su mi nezgodne za vožnju zbog dužine)inače kad voziš nosiš kraće?
maheem Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 inače kad voziš nosiš kraće?da :D peta i produžen špic prave probleme na kvačilu.
zorglub Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 bezveze šala, sori. btw, za petu razumem, ali špic ne vidim?
Zverilla Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 alo bre. ovde ljudi kupujuj ovakve kazne za noge: :cry:ja bih njih tako rado nosio u plavoj varijanti, ali cela ta adidas retro serija se pravi za neke ljude nenormalno uskih i pljosnatih stopala
assück Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 :cry:ja bih njih tako rado nosio u tplavoj varijanti, ali cela ta adidas retro serija se pravi za neke ljude nenormalno uskih stopala+1
sailorman Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja imam stopala normalnih dimenzija i dobre su mi retro adidas, čak i malo šire.
ivy Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ovih dana ih malo više gazio i mogu reći da sam zadovoljan (sem što su mi nezgodne za vožnju zbog dužine) :wub:
Recommended Posts