cmrlj Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 evo je madona u onim cipelama sto mi se svidjaju. provalila sam ja jos pre da ta zena ima ukusa, sve su joj pantalone ludilo.
ToniAdams Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 ja sam sliko jednu sa takvim kopitima u 1 nasem poznatom trznom centru, nisam mogo da verujem sta vidim.izvalio me njezin decko pa se mrstio :(a kad joj covek kaze da je kobila, naljuti se, garant.
copkillah Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 ja sam sliko jednu sa takvim kopitima u 1 nasem poznatom trznom centru, nisam mogo da verujem sta vidim.izvalio me njezin decko pa se mrstio :(a kad joj covek kaze da je kobila, naljuti se, garant.E ako si se usrao od Duška Tošića onda stvarno treba da se rokneš
Lezilebovich Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 meni mnogo smešni ovi radovi/ukrasi na vrhu
ducca Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Koje uze na kraju? Da sam na vreme video verovatno bih glasao za gornje.Elem, gde ima kvalitetnih (i naravno fino dizajniranih) cipela za pak nebezobrazne pare u BG? Crne klasicne...
lostfanforever Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 moj proslogodisnji favorit je kasno otkriven, kad je vec nestao :(ove sezone, dakle, 1 cizme moraju biti kupljene!!sad gledam sta je vec stavljano i recimo dobre su ove ili ove. mada ne moraju biti toliko duboke.... samo da budu dovoljno uske za moju nogu :Sajd sad vasi favoriti za jesen zimu 2012/2013
nbg4ever Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ajd sad vasi favoriti za jesen zimu 2012/2013 ^_^
cmrlj Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 uuu super. ja danas kupila ove lepotice, steta sto nisu za mene.
Recommended Posts