borris_ Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nije pitanje nekonformizma no ružnoće.Nisi navikao pa izgleda ruzno, kao i meni kada su me tjerali da nosim takve cipele. Sada sam im zahvalan.
Töölönlahti Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) ovaj deblji spojeni djon na muskim cipelama ovog tipa mi je skroz nekako penzoski.Ja na malu maturu nosio plitke martinke (i neko vreme posle, dok ih nisam prerastao ), pa mi deblji spojeni đon evocira 1 uspomene.Ceo taj Treskov model mi je nešto kao for adults verzija te staaare cipele. Edited July 24, 2012 by Oxymoron
mammy two shoes Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 kako bi se bata kankan radovao da ovo vidi. a birao bi za sebe po principu eci peci pec.
ToniAdams Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Vans & Hermesretko diskretna patika. moze i uvece za izlazak.
dig_chohano Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 moze i uvece za izlazak.Zavisi ko od lekara dežura.
Alphons Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Vans & Hermesja bih nosio ove dole desno, indijanske
Dagmar Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ja bih nosio ove dole desno, indijanske A šta bi na desno stopalo?
cmrlj Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 sto mi se svidja ova obuca, ne znam koliko je prakticna (druga slika :D), svejedno bih je rado posedovala.
assück Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 meni su ove recimo do jaja, samo ne znam da li imam kapacitet da ih iznesem
gagorder Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 sto mi se svidja ova obuca, ne znam koliko je prakticna (druga slika :D), svejedno bih je rado posedovala. pa to nije obuca, to su impregnirani nazuvci preko obicne biciklisticke sprinterice.vidis da ima rupu na stopalu iz koje viri klipser sprinterice.
cmrlj Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) pa to nije obuca, to su impregnirani nazuvci preko obicne biciklisticke sprinterice.vidis da ima rupu na stopalu iz koje viri klipser sprinterice.jos bolje. kako se zovu ti nazuvci, da ih nazujem preko svega :D Edited August 2, 2012 by cmrlj
Recommended Posts