July 23, 201212 yr Nije pitanje nekonformizma no ružnoće.Nisi navikao pa izgleda ruzno, kao i meni kada su me tjerali da nosim takve cipele. Sada sam im zahvalan.
July 24, 201212 yr ovaj deblji spojeni djon na muskim cipelama ovog tipa mi je skroz nekako penzoski.Ja na malu maturu nosio plitke martinke (i neko vreme posle, dok ih nisam prerastao ), pa mi deblji spojeni đon evocira 1 uspomene.Ceo taj Treskov model mi je nešto kao for adults verzija te staaare cipele. Edited July 24, 201212 yr by Oxymoron
July 31, 201212 yr kako bi se bata kankan radovao da ovo vidi. a birao bi za sebe po principu eci peci pec.
August 2, 201212 yr sto mi se svidja ova obuca, ne znam koliko je prakticna (druga slika :D), svejedno bih je rado posedovala.
August 2, 201212 yr sto mi se svidja ova obuca, ne znam koliko je prakticna (druga slika :D), svejedno bih je rado posedovala. pa to nije obuca, to su impregnirani nazuvci preko obicne biciklisticke sprinterice.vidis da ima rupu na stopalu iz koje viri klipser sprinterice.
August 2, 201212 yr pa to nije obuca, to su impregnirani nazuvci preko obicne biciklisticke sprinterice.vidis da ima rupu na stopalu iz koje viri klipser sprinterice.jos bolje. kako se zovu ti nazuvci, da ih nazujem preko svega :D Edited August 2, 201212 yr by cmrlj