Tresko Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ništa, prvom prilikom kad se bačim do Berlina pazarivam ih (verovatno one duboke). Ne bih baš rizikovao da kupujem preko neta bez probanja, a ovde nemaju sve modele u radnjama koje gi prodaU.Pa nisu ti ove za odelo bas. Da bi bile udobnije, probaj da kupis neke Tod's:ili:Ove druge, Derby su nevidjeno udobne. A i one prve. Link to comment
Töölönlahti Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Meni te druge izgledaju ful. Pošto? Link to comment
pt 2.0 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 moz' da vidis i nesto od moma cipelacipele moma za taličnog toma :) Link to comment
nezvanova Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 odlicne, odlicne, one prve su bolje, evo i odelo da se slaze (zanemari kosulju, dodaj dokolenice).edit. i ko kaze da odela moraju da budu smor, meni su ova strava.ufff...kako su divna. al' bas sve sa fotki bih rado nosila! istina, nisam bas sigurna da bi mi i dobro stajala, al' ko jos mari za to....;-) Link to comment
Tresko Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Meni te druge izgledaju ful. Pošto?Oko 250,00 EUR Link to comment
MayDay Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 meni grozne. deluju da su fantasticno udobne, ali ovaj deblji spojeni djon na muskim cipelama ovog tipa mi je skroz nekako penzoski. Link to comment
borris_ Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 (edited) I meni. Zasto ljudi ne vole obican djon na cipelama (kozni naravno) nego moraju da eksperimentisu. Edited July 23, 2012 by borris_ Link to comment
Zverilla Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 meni grozne. +1deluju da su fantasticno udobne+1ovaj deblji spojeni djon na muskim cipelama ovog tipa mi je skroz nekako penzoski.+1ne zajebavam se, samo se slazem sa svim sto si napisala :) penzoski efekat pojacava to sto je peta spojena sa prstima, lici mi na zepe :( Link to comment
Tresko Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Pa dobro, kad čovek ne voli klasičan oblik. Ko voli može ovo:Mada, tu preskačemo u viši platni razred.Ili ovo:ili:u još viši platni razred. Link to comment
MayDay Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Da mi neko mladji od 70 dodje u ovim srednjim ne bih s njim pricala, osim ako nije prekaljeni nerd kome je mama kupila te cipele da ima. Link to comment
pt 2.0 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 deluju da su fantasticno udobne, ali ovaj deblji spojeni djon na muskim cipelama ovog tipa mi je skroz nekako penzoski.isto.svakako nije za obujte diga. Link to comment
dig_chohano Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Za "obujte diga" je neki voz ka rudniku u okolini Perta, tamo bi bilo dopadljive obuće onoliko. Meni je sve ovo zastrašujuće. Link to comment
ToniAdams Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ili ovo:digov fazon, ovakve vec fura. Link to comment
Papovac Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Da mi neko mladji od 70 dodje u ovim srednjim ne bih s njim pricala, osim ako nije prekaljeni nerd kome je mama kupila te cipele da ima.ove su garant jako ruzne i mom caletu Link to comment
Recommended Posts