borris_ Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Eh sada imas ohohoj cipela za odjela.Evo je volim da nosim Paul Smith cipele (doduse ne odjelo) pa pogledaj sta on ima da ponudi. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) ovi sazuvaju u svakom smislu Edited July 21, 2012 by kud u maglu Simovicu Link to comment
dig_chohano Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Kapiram da su to dobre cipele, al je meni sve to potpuni užas. Posebno kad imaju taj špic. Ja bih bre vako nešto al ne znam koliko to mere uz odelo. Link to comment
pt 2.0 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 nešto nesto je divno!!! (a ni vako nije lose)koliko kostaju te cipele? Link to comment
ToniAdams Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 imas iste u rudu preko socijalnog. Link to comment
Pixie Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Opa, onda smo napredovali kao ljudi i Srbi.Dize, imas i moj blagoslov. Uzmi tako nesto, nece da se bace. Pravo je osvezenje je videti nekog u odelu sa nedosadnim cipelama. Link to comment
ToniAdams Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 eto dize, imas blagoslov iz nemacke, a zna se ko su i sta su oni sa modom Link to comment
cmrlj Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) odlicne, odlicne, one prve su bolje, evo i odelo da se slaze (zanemari kosulju, dodaj dokolenice).edit. i ko kaze da odela moraju da budu smor, meni su ova strava. Edited July 21, 2012 by cmrlj Link to comment
sherman Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) da bi postigao ovaj luk morace i malo da poradi na tenu. ali to relano nece biti problem sa poznatim belgijskim suncem Edited July 21, 2012 by sherman Link to comment
Pixie Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 eto dize, imas blagoslov iz nemacke, a zna se ko su i sta su oni sa modom molim lepo -_- Link to comment
dig_chohano Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Ništa, prvom prilikom kad se bačim do Berlina pazarivam ih (verovatno one duboke). Ne bih baš rizikovao da kupujem preko neta bez probanja, a ovde nemaju sve modele u radnjama koje gi prodaU. Link to comment
Zverilla Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 pazi samo, trippen su bas budzaste zbog djona. imam 2 para (ne od ovih sto si naveo) i ne idu dobro uz odelo istina, ja imam tanke noge pa su i pantalone relativno uske, i onda to deluje katastrofalno kad se spojia ako vec uzimas, ja navijam za skuter!inace, moz' da vidis i nesto od moma cipela, ako imas srecu da ti noga nije siroka kao mojauzivo su bolje neg na slici Link to comment
borris_ Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Kapiram da su to dobre cipele, al je meni sve to potpuni užas. Posebno kad imaju taj špic. Ja bih bre vako nešto al ne znam koliko to mere uz odelo.Meni se ne svidja djon. Nekako mi ne ide uz odjelo. Kad ih budes probao, pokusaj da to bude sa odjelom pa ces onda vidjeti. Link to comment
Recommended Posts