ducca Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Gde da nadjem sive, ali kud i kamo svetlije sive, Starke, klasicne plitke (bez znaka sa strane)?U celom BG ne uspeh da nadjem tako nesto... Postoji samo neka tamno siva varijanta, koja cak malo vuce i na zelenkastu. Link to comment
viva Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 jesi li gledao u office shoes? http://www.officeshoes.rs/model/patike/converse/3376 Link to comment
ducca Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 Gledao, svuda je ista ponuda definitivno, ove sa sliku su vise krem. Uzeo crvene na kraju Link to comment
189- Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 (edited) novosadjani, ima kod vas prodavnica skejterske opreme? pre svega patika?i da li radi jos madness? Edited July 3, 2012 by 189- Link to comment
maheem Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 novosadjani, ima kod vas prodavnica skejterske opreme? pre svega patika?i da li radi jos madness?ne radi. imaš nešto odatle u mungos cd shopu u Njegoševoj. Link to comment
189- Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 steta za madness. i ovde u subotici se zatvorio pre 2-3 godine...ok thx. Link to comment
dig_chohano Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 El bi ih kupila da nemaju taj natpis? Link to comment
Lancia Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 ja hteo isto da pitam, al' reko, da ne budem neprijatan. Link to comment
cmrlj Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 (edited) slobodno, lanco, budi neprijatan, navikla ja ;)verovatno ih ne bih kupila. za muskarce mi se ne svidjaju, mozda na zenskoj nozi ne budu tako lose. ta slika je tu zbog djona, na ovima su lepse. plus, dok ja stignem do njih, poradice na dizajnu :Dedit. sad ih i vi zelite, je l da :D Edited July 8, 2012 by cmrlj Link to comment
sherman Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 ja ti preporucujem da ih nosis na rukama kako bi se video i natpis Link to comment
cmrlj Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 (edited) za one malo sporije da pojasnim: cipele ostavljaju otisak. @dig: slobodno priznaj, medju svojima si. Edited July 8, 2012 by cmrlj Link to comment
sherman Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 za one malo sporije da pojasnim: cipele ostavljaju otisak. i na betonu? Link to comment
Lancia Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 (edited) al' mora se priznati da tu ima interesantnih mekjebhipster detaljcica, kao onaj crveni trouglic, pa zagonetna crna rupa, frankestajn stepovi... Edited July 8, 2012 by Lancia Link to comment
Recommended Posts