Töölönlahti Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 E, jeb'o ga ti, ja pre 3-4 nedelje uz'o 2 para. Link to comment
time4heroes Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 mnogo sam zaljubljena u ovaj par, ali ih nigde nema u srbiji. pa sam rešila da podelim patnju. Link to comment
kobni zelaya Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ovaj, ja i drugar smo nedavno kupili starke u Conversovim radnjama (različitim). Ja u TC Ušću, on ne znam gde. Obojici su nam pukle veoma brzo pošto smo ih obukli, posle svega nekoliko nošenja. Da li se još nekome ovo desilo? Link to comment
Töölönlahti Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Meni traju godinu ili malo jače (kupim poluduboke na proleće, batalim ih kao raspale dogodine na jesen), ali ne nosim po kiši i nisu mi jedina letnja obuća, no miksam. Stoji da su pre recimo 10 godina bile kvalitetnije u smislu da su sporije bledele, kad puknu to nije bio instant raspad sistema u vidu ogromne rupčage, pertle nisu bile ovako loše (brzo postanu krute, uvijaju se i troše se) i slično. Nosim ih i dalje jer sam navikao i jer nikad ne platim punu cenu, no pola. Link to comment
kobni zelaya Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Dobro, jer sam već počeo da razmišljam da ne treba uopšte više ikada da kupim starke, što mi je udar na stajling. :) Ove moje su pukle sa strane, ona plastika je pukla, što mi je baš neverovatno, a račun sam bacio i ne mogu da ih vratim. Link to comment
C žeton Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Kupio u Office shoes Vans (authentic, platnene, sive), odlepile se sa strane posle dva nošenja. Nije da je strašno, ali ima tu tendenciju. Reko bih da je i to, ko i starke, osamdesetih bilo dugotrajnije. Link to comment
assück Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Kupio u Office shoes Vans (authentic, platnene, sive), odlepile se sa strane posle dva nošenja. Nije da je strašno, ali ima tu tendenciju. Reko bih da je i to, ko i starke, osamdesetih bilo dugotrajnije. :( nemoj tako, ja sam kupio crne al u Madnessu. nosio dva puta. da li je sledeci kobni? Link to comment
uliks Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 juče sam našla fotografiju na kojoj imam cipele koje sam kupila kod "kralja". pišem ovde za nezaborav jer nema obućarske nostalgije (čitam sad gastronomsku, pa se setih). druga omiljena lokacija mi je bila na uglu majke jevrosime i takovske, ne znam kako se zvao obućar ali pravio je spenserice i čizmice od velura "na rese" kao niko. sad da okačim yt "o, mladosti" pa da lalam. Link to comment
cmrlj Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Kupio u Office shoes Vans (authentic, platnene, sive), odlepile se sa strane posle dva nošenja. Nije da je strašno, ali ima tu tendenciju. imas racun vrati patike. Link to comment
Tresko Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 :( nemoj tako, ja sam kupio crne al u Madnessu. nosio dva puta. da li je sledeci kobni?Pažljivo biraj sledeći put kad ćeš da ih obuješ. Link to comment
fonTelefon Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Nisu starke da ih nose otezale odrasle telesine. Podmladak nosi po godinu dana kupi istu boju samo sto su izbledele. Link to comment
slepa živana Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 gde ima u beogradu da se kupe ženske spenserice, a da nije obuća beograd i da nije privatnik u srpskih vladara? Link to comment
assück Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 sto ne privatnik? ja sam tamo poslao mladjeg brata, bio mi je mega zahvalan. sije po narudzbini, cifra je valjda oko 3 i po soma. bargain, choeche Link to comment
Recommended Posts