ToniAdams Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 volim tvoj osmehi noge bose i oci tvojeprepune rose Link to comment
Killiana Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 ma ove sto sam okacila super stoje, ovako kad se vide i nisu nesto...i ja ne volim wedges, al kad sam ih videla na nozi...nesto mi zapale za oko...no, cena je takva da ih kupiti necu...enivej, ove patike smekam otkad su izasle...adidas forevr Link to comment
sailorman Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 (edited) ma ove sto sam okacila super stoje, ovako kad se vide i nisu nesto...i ja ne volim wedges, al kad sam ih videla na nozi...Meni su ranije wedges bile bas ruzne, a u poslednje vreme ih volim. Udobnost wedges u poredjenju sa stilklama je izlisno i pominjati.Evo par wegdes sandala koje mi se jako svidjaju, ove su mi naravno samo za gledanje.ChloeChristian Loboutin Edited March 16, 2012 by sailorman Link to comment
adam Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 ima li koje musko ovde da mu se svidjaju ova kopita? ja jos nisam sreo ni jednog muskarca kome je ovo privlacno. Link to comment
dig_chohano Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ne verujem da ćeš ga i sresti. Link to comment
adam Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 tako i ja mislim al opet, proveravam... Link to comment
sherman Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 to su lezbejske cipele, i nisu pravljene da se svidjaju muskarcima Link to comment
cmrlj Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 ne vredjaj lezbijke, ipak su to zene od ukusa. Link to comment
Killiana Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 ja se oblacim za sebe i za druge zene. mislim da su mi se ove wedges svidele jer su me, ne znam ni sama zasto, podsetile na pretproslu sezonu balenciaga cipela... na koje sam odlepila Link to comment
Frank Pembleton Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Jel ovo deo opreme za elektiricnu stolicu? Link to comment
sailorman Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 (edited) Mene podsecaju po obliku na one nesretne Kickers cipele sto su jedno vreme bile popularne medju mladima koji mrze narodnjake. Kapiram da su te podsetile na Zara wedges zbog kopci, a kopce su mi i jedino lepo na njima (mislim na Balenciaga).. Edited March 16, 2012 by sailorman Link to comment
sherman Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 ja se oblacim za sebe i za druge zene. ne verujem ti...jel bi nosio neke ovo? Sejlorka? Link to comment
ToniAdams Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 jel bi nosio neke ovo? Sejlorka?mislim da da. Link to comment
Recommended Posts