February 15, 201213 yr aleksija, o cipelama pricas sa covekom koji se i dandanas kune u kaubojke?frhost nije savrsen? ne verujem ti.U ovima te niko nece voditi na ples :( :(no, fizicka aktivnost je vrlo dobra za plesne misice.
March 11, 201213 yr necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke.planiram da opet kupim u becu neke cipelice koje nosim godinama, i koje su meni super, mada objektivno lice na opancice na podignutu petu sa sirokim kaisem oko zgloba. tja, ne mozemo svi imati ukusa.
March 14, 201213 yr ja bih apelovao na sve devojke koje nisu balerine da ne nose baletanke kad vec ne morajua primetio sam po gradu u par uznemirujucih navrata da su i muskarci poceli da nose ove zenske jeti cizme.
March 15, 201213 yr ja generalno ne volim ovakve cipele, al ove mi se nesto bas dopadaju... Odlicne su. Lice na moje predivne i od strane foruma omrazene cipele :wub:
March 15, 201213 yr ja generalno ne volim ovakve cipele, al ove mi se nesto bas dopadaju... odoli.samo odoli.(iz mene govori iskustvo bordo lakovanih cipela na platformu, sa nekim rerto kopčicama. dala brdo novca davno, i posle stalno mislila šta mi je to trebalo...)
March 15, 201213 yr Ovo sto je Kili okacila nije lakovano. Mada bi bilo super i da jeste! Kupuj, kupuj, neces se pokajati!Inace, gde je Darling?