Aleksija Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 aleksija, o cipelama pricas sa covekom koji se i dandanas kune u kaubojke?frhost nije savrsen? ne verujem ti.U ovima te niko nece voditi na ples :( :(no, fizicka aktivnost je vrlo dobra za plesne misice. Link to comment
pt 2.0 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke. necu vise da nosim baletanke.planiram da opet kupim u becu neke cipelice koje nosim godinama, i koje su meni super, mada objektivno lice na opancice na podignutu petu sa sirokim kaisem oko zgloba. tja, ne mozemo svi imati ukusa. Link to comment
sherman Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 ja bih apelovao na sve devojke koje nisu balerine da ne nose baletanke kad vec ne morajua primetio sam po gradu u par uznemirujucih navrata da su i muskarci poceli da nose ove zenske jeti cizme. Link to comment
Killiana Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 ja generalno ne volim ovakve cipele, al ove mi se nesto bas dopadaju... Link to comment
sailorman Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 ja generalno ne volim ovakve cipele, al ove mi se nesto bas dopadaju... Odlicne su. Lice na moje predivne i od strane foruma omrazene cipele :wub: Link to comment
borris_ Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Nisam iznenadjen da te sailormanki svidjaju. Link to comment
pt 2.0 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 ja generalno ne volim ovakve cipele, al ove mi se nesto bas dopadaju... odoli.samo odoli.(iz mene govori iskustvo bordo lakovanih cipela na platformu, sa nekim rerto kopčicama. dala brdo novca davno, i posle stalno mislila šta mi je to trebalo...) Link to comment
sailorman Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Ovo sto je Kili okacila nije lakovano. Mada bi bilo super i da jeste! Kupuj, kupuj, neces se pokajati!Inace, gde je Darling? Link to comment
Linda Lee Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Cipele (više čizme ako ćemo iskreno) mojih snova:http://www.fluevog.com/ Link to comment
Lancia Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Cipele (više čizme ako ćemo iskreno) mojih snova:http://www.fluevog.com/ Link to comment
Recommended Posts