January 15, 201213 yr fala na cenjenju al' ovo poslednje ti ne stoji, n i k a k o!a propos basketa, moja jača polovina nosi samo i isključivo nike Jordan. neće ni da čuje da kupi druge patike iako su mu ove trenutne na izdisaju.tvoj basketaner je u pravu - nema bolje!i meni se raspale al nosiću ih dok ne ostanem bez đona il dok moja jača polovina ne skupi hrabrosti da ih krišom baci.adidas sekto <_< nisam probao adidaske koje su približno udobne nikeu...@ducca: ove gornje su zajebane
January 15, 201213 yr tvoj basketaner je u pravu - nema bolje! ove bih i ja nosila a ove su za neki foreplay ducco, i jedne i druge su odlične!!!
January 15, 201213 yr pa kapiram da ih cilidesice™ Bullsa nose kad nisu na posletu, neki vid advertajzinga matične kuće, bemliga..
January 22, 201213 yr Preudobna i prelepa akvizicija Jedino što me malo nervira je što izgledaju veće na nozi nego dok sam bila u radnji. A i nekako sam izuzetno vitko izgledala u tom ogledalu <_< Malo su kvarni sa tim ulepšavajućim ogledalima, ali dobro, kriza je pa mogu da razumem trikove za povećanje prodaje (srećni kupci više kupuju). Sad ustvari kad se setim i prodavačica mi je uputila neke cipela-nevezane komplimente; a mislila sam da je iskrena :o Edited January 22, 201213 yr by Evi_
January 22, 201213 yr edit: ne vidi mi se slika pa sam stavila drugu Edited January 22, 201213 yr by Evi_
February 15, 201213 yr vrlo povoljno, na ponizenju, samo sto su moje crne i sivkaste.deluju jako udobno, al tek treba da se provere na terenu (kako god, moje stare hodacke svakako moraju u zasluzenu penziju)btw, ako ovo nije ta sexy glamurozna elegancija, ja ne znam sta jeste.
February 15, 201213 yr :lol:tacno sam znala ciji ce prefinjeni nos da se nabere od nerazumevanja.a jos ako bih rekla da se ja ovome vise radujem nego svim onim elegantnim cipelama koje povremeno kupim u slabasnoj nadi da cu ih nositi sa zadovoljstvom ili uopste...a da, legenda: cipele za pesacenje (a i za lose vreme)