maheem Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 fala na cenjenju al' ovo poslednje ti ne stoji, n i k a k o!a propos basketa, moja jača polovina nosi samo i isključivo nike Jordan. neće ni da čuje da kupi druge patike iako su mu ove trenutne na izdisaju.tvoj basketaner je u pravu - nema bolje!i meni se raspale al nosiću ih dok ne ostanem bez đona il dok moja jača polovina ne skupi hrabrosti da ih krišom baci.adidas sekto <_< nisam probao adidaske koje su približno udobne nikeu...@ducca: ove gornje su zajebane
Valk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 tvoj basketaner je u pravu - nema bolje! ove bih i ja nosila a ove su za neki foreplay ducco, i jedne i druge su odlične!!!
Valk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 pa fora je da bih to nosila (ogavne su) ali nije montaža, stvarno postoje.
Valk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 pa kapiram da ih cilidesice™ Bullsa nose kad nisu na posletu, neki vid advertajzinga matične kuće, bemliga..
Frank Pembleton Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U Timberlendu krenuli sa snizenjima, ali bice i drugi krug...
Dagmar Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) Preudobna i prelepa akvizicija Jedino što me malo nervira je što izgledaju veće na nozi nego dok sam bila u radnji. A i nekako sam izuzetno vitko izgledala u tom ogledalu <_< Malo su kvarni sa tim ulepšavajućim ogledalima, ali dobro, kriza je pa mogu da razumem trikove za povećanje prodaje (srećni kupci više kupuju). Sad ustvari kad se setim i prodavačica mi je uputila neke cipela-nevezane komplimente; a mislila sam da je iskrena :o Edited January 22, 2012 by Evi_
Dagmar Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) edit: ne vidi mi se slika pa sam stavila drugu Edited January 22, 2012 by Evi_
pt 2.0 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 nisu mi loše ove pas de rouge cipele. http://www.pasderouge.com/eng/
Aleksija Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 vrlo povoljno, na ponizenju, samo sto su moje crne i sivkaste.deluju jako udobno, al tek treba da se provere na terenu (kako god, moje stare hodacke svakako moraju u zasluzenu penziju)btw, ako ovo nije ta sexy glamurozna elegancija, ja ne znam sta jeste.
Aleksija Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :lol:tacno sam znala ciji ce prefinjeni nos da se nabere od nerazumevanja.a jos ako bih rekla da se ja ovome vise radujem nego svim onim elegantnim cipelama koje povremeno kupim u slabasnoj nadi da cu ih nositi sa zadovoljstvom ili uopste...a da, legenda: cipele za pesacenje (a i za lose vreme)
ToniAdams Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 aleksija, o cipelama pricas sa covekom koji se i dandanas kune u kaubojke?
Recommended Posts