Jump to content
IGNORED

Crna knjiga fudbala

teacher

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

21

• Ted

15

• henrik larsson

13

• kralj

12

Posted

Pa ni tu nije igrao Adi kapiten™. Šta ti hoćeš od njega?

Posted
Pa ni tu nije igrao Adi kapiten™. Šta ti hoćeš od njega?
Treba pitati golmana Borca zašto je pustio gol... Sve je regularnije™ sa strane Partiziana, što se mene tiče.
Posted

ja predlažem da se proba pronaći regularan gol. lako vam je da tražite ove nameštene, guglate partizan+gol i "dokazi" samo naviru, u 99% slučajeva "očigledno" je da je sve namešteno.

Posted

tede, kako komentarišeš ovo sa zevzdom i milovanovićem? da pustimo pfc i regularnost, očito je da su emocije prejake.

Posted
ja predlažem da se proba pronaći regularan gol. lako vam je da tražite ove nameštene, guglate partizan+gol i "dokazi" samo naviru, u 99% slučajeva "očigledno" je da je sve namešteno.
naravno, teacher je poznati delija, covek sa sipke, cija je jedina misija da unisti partizan.btw, kad vec kacite klipove okacite onaj gde je leka uzeo loptu na 60 metara od gola i predriblao/pretrcao celu dobranu javora ili novog pazara.
Posted

Kakve veze imaju regularni golovi sa Partizanom? Treba pitati ove što ih primaju zašto ih primaju?

Posted
Još jedan čist gol. Golman uhvaćen na pogrešnoj nozi...Ooops, on je zapravo na 20cm od lopte ali je robertokarlosovski projektil bio neuhvatljiv...http://www.youtube.com/watch?v=NJa5dLCm1xs
E jebi ga, ovo nije namešteno, znam 100%. Iz prve ruke, što bi se reklo.
Posted (edited)

Oko ovog meca se toliko pricalo po forumu da je namesten da je to bilo prosto neverovatno. A krunski dokaz za namestanje je bio taj slobodnjak na 35m u 92om minutu. Doduse tada je bila druga pesma pa se pljuvao sudija koji je ostetio Borca (pomislio bi neko ko nije gledao snimke da je sudio penal) a sada se kuknjava prebacila na igrace. Taj mec sam gledao na TVu i nije izgledao namesten uopste.

Edited by pavllle
Posted

Pa jedan od igrača Borca sa ove utakmice mi je baš dobar drug. Još tada mi je pričao da su popizdeli zbog tog gola. Posebno zato što ga je dao Đorđević, koji je celu utakmicu psovao, pljuvao, udarao, provocirao....

Posted
Партизанов координатор за спортска питања, Алберт Нађ
:lol:
Posted

Ako ti drug nije goman Borca sa ovog meca, ne vidim sta si "dokazao".Bez obzira namesteno ili ne, teacheru nisi morao ovo da kacis, ponovo me tuga hvata :isuse:

Posted
Ako ti drug nije goman Borca sa ovog meca, ne vidim sta si "dokazao".
Jeste. U toj istoj polusezoni mu je protiv Zvezde ispala lopta, za pobedu Zvezde. Isto nenamešteno.
Posted

A na golu je Sasa Radivojevic koji se u tom trenutku nalazi na pozajmici iz Zvezde.