אַף אֶחָד Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 rege i slicni eksperti, mozete li da mi preporucite nesto u ovom fazonu?
Svarog Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 Pa nije ovo reggae, bar meni ne vuče na to. Liči mi pre na Tony Allena ili možda čak Femi Kutija. Probaj i Manu Katche, mada on ima baš različite albume. Ovo što si ostavio me podseća na "The scope" album. Moj subjektni doživljaj. Možda ti neko drugi preporuči nešto što jeste reggae. 1
אַף אֶחָד Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 3 hours ago, Svarog said: Pa nije ovo reggae, bar meni ne vuče na to. Liči mi pre na Tony Allena ili možda čak Femi Kutija. Probaj i Manu Katche, mada on ima baš različite albume. Ovo što si ostavio me podseća na "The scope" album. Moj subjektni doživljaj. Možda ti neko drugi preporuči nešto što jeste reggae. Cujem i ja da nije klasicni reggae, no ima neke elemente, a ne znam kako bih ga i gde drugacije svrstao. Pored onog Simply Falling, zenska je dosta mesala zanrove. U stvari mi je fenomenalan taj njeng glas, dubok, a potpuno cist. Bas dobru boju glasa ima. Da, da, Tony Allen je ta fioka. Afrobeat pre nego reggae. Moracu da malo da istrazujem, nisam to slusao 20 i vise godina, svasta sam ispropustao.
ultra plasticni Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ima topik afrobit na forumu, doduse zapusten
Svarog Posted October 23, 2021 Author Posted October 23, 2021 Kako meni samo leže ovi moderni reggae derivati
Recommended Posts