Indy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ajmo alergicni! za sebe! za Srbiju! za Kosovo! i za Indyja! Zašta god bilo, samo molim boba da ili pobedi odmah, ili da izgubi odmah, jer ja ono mučenje kao sa Marijem ne znam da l' ću izdurati na ovu vrućinu.
freakns Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zašta god bilo, samo molim boba da ili pobedi odmah, ili da izgubi odmah, jer ja ono mučenje kao sa Marijem ne znam da l' ću izdurati na ovu vrućinu.tebi je bre lako. ti odgledas NJoleta pa na spavanje... tek ces sutra gledati rukometase i vaterpoliste... nama su svi oni danas
anantaram Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 komentatori opet uz Noleta. Bodo je izuzetak, ali on cesto omasi.
keitel Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Vilander jede govna, kaže jedno u analizi a drugo u prognozi. Fru Mekmilan kaže da Đoković mora da ima slab dan da bi Nadal imao šanse, što je najbliže istini.
anantaram Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nadal za sad igra svoje. Stoji daleko iz linije pri riternu, vraca lopte i pusta Noleta da diktira.
ΟΛΥ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 jadan rafa, jbt 7. poraz uzastopno ga ceka, a on nista ne moze da uradi da ga izbegne...3:0
Recommended Posts