Jean-Luc Picard Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Što reći !? Trideseti medjusobni meč ( kao da je juče bilo pamtim prvi pre skoro 6 godina koji je novak predao pri Rafinom vođstvu od 2-0 u setovima (6-4 6-4 )). Rafa vodi 16-13. Na večitoj H2H rivalry listi oni su šesti sa dobrim izgledima da u idućih godinu do godinu i po napreduju do samog vrha. 36 – Lendl vs. J.McEnroe (21-15)35 – Lendl vs. Connors (22-13)35 – Becker vs. Edberg (25-10)34 – J.McEnroe vs. Connors (20-14)34 – Sampras vs. Agassi (20-14)Meni su lično njihovi mečevi uvek bili nešto posebno. Više od Novakovih okršaja protiv Feda više od FEDAL mečeva. Kao da jedan iz drugog uvek izvuku ono najbolje. Sve što je bilo ranije u toku turnira briše se, sve se zaboravlja. Umor ne postoji. Ostaju samo njih dvojica i borba do poslednje kapi znoja.Nadal jedanaesti ili Novak peti...!? Edited January 28, 2012 by Jean-Luc Picard
freakns Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 novace, skoro svi smo uz tebe...ceo svet je uz njega! sem venoma i uncle Tonyja...
Lancia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ceo svet je uz njega! sem venoma i uncle Tonyja...a Sherman? vec sad mi zao chinchile.
Indy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jedva čekam da se Đovak penzioniše, pa da ponovo stvarno uživam u tenisu.
Lancia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jedva čekam da se Đovak penzioniše, pa da ponovo stvarno uživam u tenisu. baksuze, jel to pijes Flegminu kaficu :D ?¿
Indy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nisam baksuz, glasao sam za Đovaka. Samo mi sad sa njim u finalima gledanje tenisa liči na 1 porađanje mečke, a tamo negde od Borga naovamo sam koristio gledanje belog sporta za smirivanje živaca. Ja nijesam navijač po prirodi, meni je i samom muka što sad mogu da se delimično prepoznam i u ovakvim sentimentima (komentar iz blica ispod.) Samo Nole neka tebe Bog cuva,i da nam ti budes zdrav a pobede ce doci samim tim!a to derle od Nadala neka gleda u svojih 6 tanjira i na polici neka trazi mesto gde ce sutra i sedmi da stavi! Gde su oni divni dani kad sam čisto akademski uživao u Agassiju ili Fedexu.
Lancia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ja sam mislio da ti kao akademski gradjanin ne citas komentare. toga je uvek bilo i bice, slicna stvar se dogadjala svabama s bekerom, spancima s alonsom.mi smo mala deca u poredjenju kakve spanci ostavljaju komentare za nadala. da povracas.
Aineko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zatvoren krov,radi aircondition, sad odlucuju da li ce tako ostati i za vreme meca. Nadam se da hoce, napolju je uzasno vruce i sparno.
freakns Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ajmo alergicni! za sebe! za Srbiju! za Kosovo! i za Indyja!
Recommended Posts