Indy Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 You're never too old to prog... Prvi studijski album u poslednjih 37 (!) godina. Zvuči kao da su i dalje 1970-te, znači kako treba.
maheem Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 tako...tako tanano i nežno a opet sirovo i snažno my cup of tea:
booyaka Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Tako snažno i sa fuck you all stavom a opet tako emotivno
Takeshi Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 ovako ce zvucati thom yorke kada ga budu klonirali za 50 godina.
maheem Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 8 hours ago, Skyhighatrist said: 'Fala Makso Pa onda čekiraj i njihovo novije izdanje:https://the-expansions.bandcamp.com/album/mosaic 5 minutes ago, maheem said: Danas se desilo još jedno izuzetno putovanje kolima po kiši uz muziku u trajanju od 4 i po sata. Današnji skor je 3 Novo, a dobro albuma koje ću kasnije premestiti tamo: Maisha - There Is A Place Sjajan spitirual jazz straight from uk. Nisam proverio ko je učestvovao u ovom projektu ali super svirka bubnjeva, harfe, saxa i posebno gitare na Osiris kompoziciji. Omot dočarava o kakvoj se svirci radi. Florian Pellissier Quintet - Bijou Vayou Caillou Još jedan dobar album Floriana i bande mu za dragi mi Heavenly Sweetness. Mislim da na ovom albumu ima dosta gostovanja, tako mi se čini po zvuku. Moderno, a opet klasično. Raznovrsne kompozicije, na svakoj odlični bubnjevi. Poslednja stvar na albumu je obrada Jazz Carnival, to im bogumi nije trebalo, mogli su da je sviraju na nastupima a da je izostave na albumu kad već nije neka izvedba za pamćenje. i za Lanću gostovanje Anthony Josepha: Moods - Zoom Out Electronic Soul. Razne atmosfere, različit tempo al uglavnom sve numere krasi dobra produkcija bitova i tonova. Album pred kraj malo slabi ali je svakako solidan. Jedan od favorita je Better To Ya, jednostavna lirika i kompozicija, simple samba ritam, još jednostavniji ali jako lepo osmišljen refren, distorzirana baslinija, negde na sredini uleću prelepi synth padovi (2:46, zapravo drugi synth) ali čini mi se da se nekako loše poklapaju sa baslinijom i da je tu mogao bolji posao uraditi. Kao i sa aranžmanom, sledeći synth je takođe lep i mislim da je malo drugačijim aranžmanom mogao napraviti bolji posao. Definitivno je na 3.minutu trebao malo odmoriti vokal i svirati klavijaturama. Dosta o tome Naravno ovo slušati na dobrom ozvučenju, nikako laptop https://soundcloud.com/moodsprod/better-for-ya-feat-sacha-vee?in=moodsprod/sets/zoom-out
Takeshi Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 (edited) andy shauf ima bend Edited November 14, 2018 by Takeshi
beyoncé Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Quote Taken from the forthcoming album 'The Prophet Speaks' out on 7th December.
klimt Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Najbolja stvar od Simple Minds posle lp-a New Gold Dream.
djeneralche Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 On 23.11.2018. at 22:58, Nebojsa said: Vrh stvar, steta sto je izdata 2010. I nije mi jasno sto nije na novom albumu.
Recommended Posts