September 22, 20186 yr 6 hours ago, Host said: Reveal hidden contents nista novo na zemaljskoj kugli, Dzozef je kralj. To mi je sad najveca zelja, da ga slusam uzivo u sto manjem prostoru, moze i sa Mopmopovcima, ne marim.
October 2, 20186 yr On 28.9.2018. at 9:05, Host said: Opak album sa pesmama iz 70ih izdat o e godine. Ko voli Tima Buckleya, ovo je otprilike kao njegova bolja izdanja. Vrhunski psihodelicni istripovani folk.https://beverlyglenn-copeland.bandcamp.com/album/beverly-glenn-copeland Pardon, sva izdanja Tima Baklija su bolja. Ovo je najbliže Goodbye and Hello fazi - sasvim dovoljan razlog da prekopam po YT sve što sam mogao da nađem o Beverly. Mnogo ti hvala na preporuci.
October 5, 20186 yr jedna lepotica sa kraja juna. nije mi jasno kako mi je prošao ispod radara Arp - Zebra Edited October 5, 20186 yr by maheem
October 16, 20186 yr Novi Low, Double Negative, od prve do poslednje sekunde. Zapanjen sam cinjenicom da je neko hteo i uspeo da snimi ovakav album.
October 21, 20186 yr Samo za ljubitelje ambijentalnog zvuka... dosad izdate 2 stvari u saradnji Eno & Shields zvuče zaista impresivno. Pored te vanvremenske transcendentalne note koja je karakteristična za Enove ambijentalne radove ovo ima i dodatnu dubinski uznemirujuću (skoro apokaliptičku) dimenziju. Zvuk je neobičan, kao da je namerno snimljen u peak level distorziji.
October 21, 20186 yr On 16.10.2018. at 15:48, djeneralche said: ..... Zapanjen sam cinjenicom da je neko hteo i uspeo da snimi ovakav album.