August 25, 20186 yr 11 hours ago, holden kolfild said: verujem da si vec videla: 3 Daaaaa Kakvo zadovoljstvo gledati Shannona uz Lucero, makar i sa obvako banalnim teaser scenarijom Spojler van spojlera: Spot je radio režiser Jeff Nichols, (i ovde čini mi se) zapažen po Mud i Take Shelter, inače rođeni brat frontmena Lucero-a Ben Nicholsa. Sam spot po atmosferi i radnji flešira na njegov prvenac Shotgun Stories, pa kome se sviđa... OT:
September 4, 20186 yr On 2.9.2018. at 8:22, Plajvi said: Neverovatno, nemam reci. Kakva pesma, kakav album!
September 4, 20186 yr Album jos nisam svario, vrtecu celu jesen, ali ova i Fly su ljubav na keca. Prepicke, svidjaju mi se 5x vise od bilo kog singla sto su pustili s ovog. Vokali razbijaju, ostale detalje cu tek da hvatam. Voleo bih da obidju Evropu i dogodine. Samo sto All I Am nekako nagovestava da je to to.
September 21, 20186 yr 12 hours ago, Jimmy Kowalski said: (n)bg opet tu da docara mracan, bezivotan grad.. my hood! au, bas me transportovalo. dobar zvuk.
September 22, 20186 yr 31 minutes ago, Host said: Reveal hidden contents ne bi se setio da posaljes link pff. btw: Edited September 22, 20186 yr by Majo