Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Nije sasvim nova stvar, ali ce biti na novom albumu u martu.

Modest Mouse, "Lampshades On Fire":

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

stalno zaboravim da okacim, kakav je novi d'angelo, bruka nad brukama

prekasno je izasao da bude album godine 2014, a do kraja 2015 cemo ga vec zaboraviti....

Posted

Ovo je stvarno mocno, malo podseti na Voren Elisa. Pustio sam jedno 5 puta za redom :)

• 2 weeks later...
Posted

uh.. novo je za mene.. otkrio sam ovaj dragulj i bas me zanima da li je neko cuo. na slsk-u skoro sve moze da se nadje [u slucaju da se neko zainteresuje], ali to je ono... sa ovakvim autorima kada izdaju u 100 kopija i cao-zdravko. ali nema veze, malo ili malo vise kopanja je vredno truda. sta bih   jos mogao da napisem... vecina instrumenata su mu 'diy' ili kako bi se na nasem jeziku to reklo: "uradi sam" ili "stap i kanap" npr: konzerve, stare drvene kutije od cigareta, i ostale second-hand stvarcice + modular i tape recorder. 

Posted

Isto kraj 2014. godine, malo afrobeat-a. Ajmo reci novo

@ gazza

Meni ova stvar jos bolja.

Posted

u par dana dva maestralna albuma koji će definitivno biti top ten na kraju godine:

prvi je THEESatisfaction - EarthEE (Sub Pop)
future soul/hip hop/electronic. originalan i muzički i lirički kao i njihov prvenac. 

thee10.jpg

Romare - Projections (Ninja Tune)

Veoma drag lik, nisam ga nešto preterano vijao do sada, ono što sam u prolazu čuo je bilo odlično. Album prvenac, implementirani jazz, funk, disco, folk, tj. organski i ostali zvuci u elektroniku. ah kako to zvuči već viđeno i dosadno ali ipak ne i na ovom albumu. 
Super ideje, atmosfere i beatovi. I za po kući i za dancefloor.
Btw, pre neki dan sam slušao i jedan njegov dj set, malo se mučio sa opremom na početku ali muzički izbor mu je bio sjajan uz solidnu tehniku mixanja vinila. Dečko koji obećava

ZENCD218-PACKSHOT_2.jpg