Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

lumisokea ne razocaravaju, cini mi se da su trenutno najjaci eksperimentatori u svom miljeu. znate li jos neki tehno koji crpi inspiraciju iz karnatske muzike? think not

ostajem pri tome da neneh cherry & four tet imaju jacu saradnju od upcoming scott walker/ sunn epskog mraka or whatev'r , pa onda i fushitsushe+brotzmanna (ako citamo u kljucu da je "blank project" nesto poput "drift-a" u njenoj karijeri)

Edited by palfoot
Posted

ja baš malopre slušao tu pesmu i razmišljao da je metnem na domaće bendove

A i malo si se pronasao u istoj :P

Posted (edited)

Teaser za novi Flying Lotus album

'You’re Dead!' is a shamanic pilgrimage into the psychedelic unknown of the infinite afterlife. A sonic, visual and metaphysical fusion of technological innovation and technical virtuosity that amounts to a transcendent, mind-expanding plasm that could only exist between our world and another.

Edited by Jimmy Kowalski
Posted (edited)

Kiosk, iranski underground bend Arash Sobhanija, ima novi album Zang Bezan Azhans (Call A Cab).
51AHMG7nN9L._SL500_AA280_.jpg

povremeno sasvim običan pop-rock, opravdava titulu "iranski Mark Knopfler", ali povremena briljantna gorko-neočekivanost svrstava ga ipak, za mene, ovde

naslovna pesma pripada tim običnijim, ali ipak, evo je ovde

https://soundcloud.com/kiosktheband/kiosk-zang-bezan-azhans-call-a-cab

Edited by aram
Posted (edited)

gospodj-ic-a wallentin je moja soul sestra. ipi snaznih orguljaskih balada a la god bless all od robin gibba. god bless you, ms believer.  :heart:

Edited by palfoot
Posted

ambijentalni paraglajder:

christopher willits | opening [ghostly international 2014]

nema puno filozofije, ko voli ambijentalni zvuk ovo je za usnu skoljku vrlo prijatno u najblazoj formi receno, buduci da je tesko recima objasniti filozofiju ovog albuma.

Posted

Sjutra izlazi, dakle nije još ni novo. A ni previše dobro, sudeći po tri stvari na YT. Omatorio Steva :(

Posted

Sjutra izlazi, dakle nije još ni novo. A ni previše dobro, sudeći po tri stvari na YT. Omatorio Steva :(

Jedva iscekao, kupio album, meni genijalan.