January 25, 201213 yr a ja bas mislio svidece vam se :( dva rajska glasa, violoncelo i klarinet. shtashvishe?¿
January 25, 201213 yr drugi album stize uskoro...edip: a i ovimahttp://www.youtube.com/watch?v=26_J5vaoXVU Edited January 25, 201213 yr by Takeshi
January 25, 201213 yr Eo za mrčoga. edit: OK, Lancia. Evo, ovo je friško, prepozno sam Đo D Kida (bubnjar majti majti bostonz, strit dogz i brdo još kojekakvioh bendova), cactchy mi rstva ko što i treba da bude, nije epohalno ni revolucionarno, al korektno sasvim.Inače, napisana je kao posveta Jay Reatardu (Jimmy Lee Lindsey Jr), na dan kad je preminuo, navodno. Eto, i trivija. Edited January 25, 201213 yr by MachineGunEtiquette
January 25, 201213 yr e ljudi, nemojte i ovo da pretvorite u jos jedan jutub topik. napisite neku rec, preporucite album, popljujte nesto. ili otvorite pdf jutub, pa se gadjajte njima do mile volje.
January 25, 201213 yr +mnogo (EDIT. Mislim da ovaj topik ima potencijala. Ako se budete lepo ponasali, kako kaze Lancia, onda cemo kasnije predloziti Moderatorki da ga pinuje).The Darkness, novi singl od cika Leonarda, bas je superiska! Edited January 25, 201213 yr by Indy
January 26, 201213 yr Author e, preslušao neko ovaj bob dilan tribjut album što je izdala mrska NVO? ima na sajtu da se čuju tizeri, ima sve od keša, pit sigera, fejtfulove, pa do mlađih i mladih snaga. ovako na blic pomalo sam razočaran, a ima bogami i gde sam popizdeo, npr. like a rolling stone u seal-ovoj izvjedbi jedino se zakačih za floggin molly, koji su kaverovali™ ldp-ovu himnu. taman na vreme za kampanju ^_^ Edited January 26, 201213 yr by Gonzo
January 26, 201213 yr Author mož da prođe. jbt, zasralo i it's all over now baby blue. bome neću ja ovo skidat.
January 26, 201213 yr Ovo ima novo (samo ne znam kad i gde)stiglo je, na torente, danas. valja. Edited January 26, 201213 yr by Marko M. Dabovic
January 26, 201213 yr jedino se zakačih za floggin molly, koji su kaverovali™ ldp-ovu himnu. taman na vreme za kampanju ^_^ kob reko, zbilja fin kava.jurim po kojena! Edited January 26, 201213 yr by ToniAdams