August 18, 201410 yr s novog albuma playland http://youtu.be/9_P5iSG_APE Meni odlicna stvar, obeleo sam petak jutro na BBC da cujem ne-live verziju.
August 20, 201410 yr Imed Alibi, perkusionista iz Tunisa koji zivi i radi vec dugo u Francuskoj. Svirao sa svim i svakom, od klasicnih rock bendova, do Rachid Tahe, ovo mu je prvi solo projekt. The Guardian: Contemporary, but distinctively North African, this exuberant, confident set sounds like the soundtrack for a film about the early hopes of the Arab spring. Producent Justin Adams (gitarista Roberta Planta) ocekuje da ovaj album za arapsku muziku uradi ono sto je Gotan Project za tango i latin...
August 20, 201410 yr Noura Mint Seymali, iz Mauritanije. Osim sto peva svira i ovaj neobicni instrument, ardine, koji inace samo zene sviraju, a na Elektricnoj gitari je prati njen muz. Sasvim pristojno za ljubitelje ove muzike...
August 20, 201410 yr Arame, hvala za ovo, odlican je :) nemanasta, pležr iz ol majn i tako to :) moram nesto, doso lancia... se ne brukamo ovdi
August 21, 201410 yr ja baš malopre slušao tu pesmu i razmišljao da je metnem na domaće bendove Edited August 21, 201410 yr by Lezilebovich