Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted
ljubi ga Gazza, prava smekerica je Nick. fala, Vlado.
nema nastaDjeneralce u pobednickom nizu :PNe znam za novi album, ali prosli mi je obelezio 2012 godinu. Taman i da se pohvalim sta se slusa od ploca1555427_468914256546120_1885018207_n.jpg
Posted
nick waterhouse, rođen brat od tya segalla:http://www.youtube.com/watch?v=yncDEXz3Iloslabo si ti to slušao, a očito nisi gledao kad možeš ovo da napišeš.
Ma nije kao da moj stav o nekom bendu ikog obavezuje, jedino je na moju stetu ako nisam uspeo da se vezem za bend koji to vredi.
Posted
Ma nije kao da moj stav o nekom bendu ikog obavezuje, jedino je na moju stetu ako nisam uspeo da se vezem za bend koji to vredi.
Sta je bre ovo, Djenerale, poceo si aforizme da pises. Svasta su vas naucili u Skloi :)
Posted

No forum for tired man.Broj Foruma -> 0Broj preslusanih albuma -> 0Broj preostalih godina -> 0Inace glupo je i meni zvucalo, posle tvog posta zvuci jos gluplje.

• 3 weeks later...
Posted

ej Rdjo, slagali te Thee Oh Sees, da su se umorili, u aprilu izlazi album 'Drop'.

evo singla ovdje. seti me se, kad osvane na policama.

Posted

ej Rdjo, slagali te Thee Oh Sees, da su se umorili, u aprilu izlazi album 'Drop'.

evo singla ovdje. seti me se, kad osvane na policama.

pa to je snimljeno i najavljeno odavno, a trebalo je početkom godine da se pojavi.

setiću te se ako se ti ne setiš mene pre ;)

Posted

ne prestajem da pustam ovo, cak sam bila u iskusenju da stavim traktat o duliju na notnp.

ne pamtim da me neka stvar toliko zviznula. kao onomad retarded ili malo kasnije my curse.

Posted

@ Strucnjak

Cuo ovu stvar kod Gilles Petersona, stvarno dobro.