Töölönlahti Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 (edited) ...™Solidno, me likey. -_- Edited January 23, 2014 by Oxymoron
Lancia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 cudi me da vec nisu zabranili video, koji je btw u skoro nikakvom skladu s muzikom.
bad music for bad people Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 slušo neko nove supersakerse?ja čuo nekih 7 komada u krš kompresiji, ono što se pojavilo na slsk-u ovih dana i učinilo mi se daleko bolje nego prošli album. sad naleteh na skloi na link i samo mogu da citiram velikom majstora: http://www.mediafire.com/download/y9l48wj5qqbrh18/SSGTH14.rar
Lancia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 (edited) ljubi ga Gazza, prava smekerica je Nick. fala, Vlado. Edited January 27, 2014 by Lancia
djeneralche Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 cudi me da vec nisu zabranili video, koji je btw u skoro nikakvom skladu s muzikom.spot je preglup, a pesma je mnogo losija od uvodne sa proslog brutalnog albumaljubi ga Gazza, prava smekerica je Nick. fala, Vlado.sta je ovo, a pri tome nije ni dobro
djeneralche Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 ono sto sam malo slusao ranije kad sam eksperimentisao u zivotu, previse je kod njih poze a premalo svega ostalog da bi se voleli
Lancia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 sta je ovo, a pri tome nije ni dobrone razumem. za svaki slucaj, dodjes mi pivo, ako si me nesto uvredio.
djeneralche Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ma slusam i vidim prvi put coveka a i nije da sam odusevljen nesto, pa onako mrmljam sebi u brkove. De da se vredjamo. Dodjem pivu vazda, sto mora samo sa vredjanjem.
bad music for bad people Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 sta je ovo, a pri tome nije ni dobronick waterhouse, rođen brat od tya segalla:http://www.youtube.com/watch?v=yncDEXz3Iloono sto sam malo slusao ranije kad sam eksperimentisao u zivotu, previse je kod njih poze a premalo svega ostalog da bi se volelislabo si ti to slušao, a očito nisi gledao kad možeš ovo da napišeš.
Recommended Posts