May 22May 22 I prethodni album Mogwai je bio odličan.Ovaj je izašao početkom godine i najavljen je lepim spotom.
May 22May 22 21 hours ago, ToniAdams said:Samo da primetim da su i Melvinsi i Mogwai iskidali ove godineThe Bad fire mi nikako nije legao, sto opet ne znaci da je los, ali ono sto su juce objavili mi je skroz ok. https://mogwai.bandcamp.com/album/the-bombing-of-pan-am-103
May 22May 22 Bukvalno sam noćas slušao, odličan je, i kao i onaj saundtrek za francusku seriju Povratnici, bukvalno lagano može biti standalone album.
May 22May 22 ja nesto i nisam fan mogwai. uvek mi je bio interesantan taj bend, ali nista vise od toga. u smislu, uvek cu im dati sansu kao npr sada. ovo sto je okacio malkmus se razlikuje od svega sto su do sada radili. toliko uticaja vidim u samoj muzici, spotu.. bas ono sto ja inace volim. + spot koji je genijalan! jedva cekam da slusam ovaj album.
May 22May 22 dugo su mi stajali sa strane bas kao i tebi, preslusam svaki novi abum i to je to, dok u jednom trenutku nisam ukacio vajb i vratio se na pocetak, te se slozile kockice. ne mogu da kazem da su mi medju all time favoritima, ali svakako odlican bend. da bi bili na listi favorita mora to mnogo bolje uzivo. kod njih je sve uvezbano i isplanirano, nema odlaska u nepoznato.
May 27May 27 Au strava! Adrijen Kesada i braća burazeri Gutierez Velika faca je Kesada. Još jedna pesma sa albuma koji uskoro izlazi se uveliko vrti kod mene. Check this.