February 22Feb 22 On 2. 2. 2025. at 13:57, Klara said: Joj, lepote P. S. Vrati se, @Lancia, sve ti @#$@ 🥹 Šta je sa Lanciom? A na temu, mada možda i nije tako novo: Isabelle Lewis - Greetings . Ovde ima koncert u filharmoniji u maju, mislim da bih volela da vidim. Edited February 22Feb 22 by Pixie
February 22Feb 22 2 hours ago, Pixie said: Šta je sa Lanciom? To ga ja dozivam da se vrati. : ) Verovatno negde okopava krompiriće, sluša muziku i sanjari.
February 22Feb 22 10 minutes ago, Klara said: To ga ja dozivam da se vrati. : ) Verovatno negde okopava krompiriće, sluša muziku i sanjari. Pa neka ga onda tamo. Bolje mi njemu da se pridruzimo.
February 22Feb 22 2 hours ago, Pixie said: Šta je sa Lanciom? A na temu, mada možda i nije tako novo: Isabelle Lewis - Greetings . Ovde ima koncert u filharmoniji u maju, mislim da bih volela da vidim.
February 24Feb 24 Sad zamišljam Lanciu kako ovako uživa... https://www.instagram.com/reel/DGN4SAfKDKM/?igsh=MWxndjE0Mjhqb3llNQ== Edited February 24Feb 24 by Pixie
February 25Feb 25 Ovo je bas bas novo posto je izaslo pre 20 minuta, a imaju 200 sabskrajbera Ako postanu poznati, da se zna koji ih je prvi promovisao
March 1Mar 1 Možda je moglo i na elektro prćiju, ali neka ga ovde. Richard Russel, Florence od mašine i Sampha. Par dana novo.
March 18Mar 18 Horsegirl - Phonetics On and On Majka mi je govorila da kad sam bio mali i učio brojeve znao sam da pevam pesmu ""dva, četiri, šest, osam, deset", neparne brojeve sam izgleda bojkotovao. Tako da je ovo copyright infringement, ali pustlću ih. I dalje zvuče kao kombinacija svih indie bendova koji su ikad išta izdali preko Matador records. Takodje mi se dojmio novi Throwing Muses.
Thursday at 17:365 days Klinci iz naše Gimnazije (u blokadi), pa kad ve ne idu u školu bar sviraju Punk obrada Bilećanke, dečurlija od 16-18 godina hahah, malo na protestima malo sviraju...NIKola - Bilećanka, sveže taze
Sunday at 13:242 days A posthumous album by legendary dub producer Lee “Scratch” Perry, Mercy, was released by Dash the Henge records on February 28th. This album is a collaboration between Perry, Peter Harris, and industrial dub drummer Fritz Caitlin of 23 Skidoo. https://www.youtube.com/watch?v=2mvPS4Fvp4U&ab_channel=DashTheHenge