jms_uk Posted January 25 Posted January 25 Dobre su Argentinke, ja sam ih slusao uzivo ovde u Londonu. I posle prvog albuma dosta brzo su poceli da izbacuju nove pesme... 1
Hele Posted January 29 Posted January 29 On 25. 1. 2025. at 22:39, jms_uk said: Dobre su Argentinke, ja sam ih slusao uzivo ovde u Londonu. I posle prvog albuma dosta brzo su poceli da izbacuju nove pesme... Za The Last Dinner Party sam pogodio kada sam rekao pre par godina da ce da postanu popularne, Pacifica je moj sledeci pik 😎 1
Nevernik Posted January 29 Posted January 29 Rose City Band - Soy Y Sombra Nekoliko prilično zanimljivih pesama na prva slušanja, mada je sve u istom starom fazonu. Biće ovo još bolje u spring/summer sezoni Ripley ima odličnu emisuje na NTS radiju, ko nije dosad preslušao može da iskoristi priliku da otkrije gomilu zanimljivih opskurnih pesama. 1 1
Ras Posted January 31 Posted January 31 Bryan Ferry and Amelia Barratt - Orchestra (Pitao sam se što Feri ćuti već neko vreme: "From the forthcoming album Loose Talk") 1
Ras Posted February 15 Posted February 15 Nekoliko novih feel good pesmica... Manic Street Preachers - Brushstrokes of Reunion The Black Keys - The Night Before I šampioni Sparks - Do Things My Own Way sa izvanrednim videom: 5
Recommended Posts