giuseppe Posted September 1 Posted September 1 Nikola Pavković iz Oružja protivu otmičara, konačno propevao. Novo i dobro!
booyaka Posted September 1 Posted September 1 I bez slušanja mogu da se kladim da bolje peva od svih pevačica iz te grupe. 1 2
giuseppe Posted September 3 Posted September 3 On 1. 9. 2024. at 19:50, booyaka said: I bez slušanja mogu da se kladim da bolje peva od svih pevačica iz te grupe. A dobro, oni su i napravili prvih par albuma na konto Draganinog vokala, nije to bilo loše, a svakako jako osobeno, pa ti se ili sviđa ili ne, nema sredine. Ja volim... Posle se namenjao pevačica onoliko, ali nisu uspeli da se održe, iako su dosta svirali po 'regionu', čak i do skora. Sad mu je u planu da izbacuje singlice valjda do Nove godine, pa da sklopi u album. 23 hours ago, banecare1 said: pljuniti Radomir Antic Jbt, stvarno
kurdi Posted September 5 Posted September 5 (edited) 3 hours ago, Papovac said: I ja ga sad preslušam, ta druga pesma je super steta sto nisu ukljucili onaj singl we can't stop... Edited September 5 by kurdi 1
Papovac Posted September 11 Posted September 11 On 6. 9. 2024. at 0:53, Klara said: ovo zla verzija khruangbin 1
wayfaring stranger Posted September 12 Posted September 12 (edited) Vrate se iz penzije i odvale kao u najbolje vreme. Bravo! Edited September 12 by wayfaring stranger 1 1
*edited by mod Posted September 13 Posted September 13 Stigao novi Chilly Gonzales album A malo šta me muzički raduje nego kad mu se napuni sveska pa batali samo sviranje i krene da repuje preko. 1
Recommended Posts