Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Soundtrack za nepostojeći italijanski film iz 70-ih.

• +1 1
Posted

još jedan što me podseća na onog križanca roja orbinsona, elvisa i morisija, sa maskom usamljenog rendžera (orville pack, peck kako se beše zvao).

samo što ovaj više baca na đavole :D

i omiljene devojčice su vredne

Posted

Mdou Moctar novi album

Afrique victime

Covjek je naucio gitaru na youtube gledajuci Van Halena. Onda je samo to spojio sa tradicionalnom tuareg muzikom. Kako dobro zvuci gitara u ovoj pjesmi, sirova a tako dobro zvuci.

• +1 4
Posted (edited)

Uvek ima nesto novo od Gizzarda, ovo je nesto na teritoriji Yellow Magic Orchestra meets Lana Del Rey lol... I vise nije ni cudo, meni se dopada svaki njihov uradak

King Gizzard & the Lizard Wizard - Buttefly 3000

Edit. to bi naravno bio Butterfly, ali kucam iz auta

King-Gizzard-The-Lizard-Wizard-Butterfly

Edited by Indy
Posted
On 28.6.2021. at 4:46, Skyhighatrist said:

Are these guys for real

get away shove GIF by HULU

• Haha 1
Posted

On 26.6.2021. at 20:21, borris_ said:

Mdou Moctar novi album

Afrique victime

Covjek je naucio gitaru na youtube gledajuci Van Halena. Onda je samo to spojio sa tradicionalnom tuareg muzikom. Kako dobro zvuci gitara u ovoj pjesmi, sirova a tako dobro zvuci.

Kako je ova pesma zarazna, ne izlazi mi iz glave od kako si nam je pustio ovde! :smiley_hail:

Jos koja pesma sa ovog albuma: https://mdoumoctar.bandcamp.com/album/afrique-victime

• +1 2
Posted

16 minutes ago, Indy said:

Apsolutni hit^ bio je pre neku nedelju "album nedelje" na nasem najboljem radiju ovde u Melburnu: https://www.rrr.org.au/explore/album-of-the-week/mdou-moctar-afrique-victime

Videcu bas da poslusam taj radio. Ima li nekih emisija koje preporucujes, a koje bih ja odavde mogla slusati?

//Volim da pustim New Sounds, tu ima dosta toga i sacuvanog pored redovnog programa, i oni su isto pustali Mdoua