June 1, 20213 yr Tribute to David Bowie album. Meni se baš retko dopadnu ovakvi albumi, ali ovaj mi izuzetno prija. Miguel Atwood-Ferguson, Kit Sebastian, Jeff Parker, Sessa, The Hics, Khruangbin, Nia Andrews, Foxtrott, L'Rain, Eddie Chacon & John Carroll Kirby, Jonah Mutono, Bullion, Meshell Ndegeocello, Tavares, We Are Kings, Helado Negro https://bbemusic.bandcamp.com/album/modern-love
June 1, 20213 yr Novo na vinilu (vec rasprodato, of kors) *TWO MONTHS OFF Limited Drop* Two Months Off 2021 Limited Edition 2021 12" Vinyl
June 8, 20213 yr 56 minutes ago, Lancia said: @Ras svidza - ne svidza?¡ Iako mi se ne plače. A i ne zovem se Ras.
June 8, 20213 yr 2 hours ago, Ras said: Nije valjda nešto tugaljivo? Ma jok, samo nam je Pixie sva osetljiva. NP:
June 8, 20213 yr 22 minutes ago, Lancia said: Ma jok, samo nam je Pixie sva osetljiva. Evo slušam sada i na sreću nije tugaljivo, na šta je upućivala oprema albuma. Nisam posebno oduševljen, ali ne mogu joj poreći povremena duhovita rešenja i izvestan naivni, DIYerski kvalitet.
June 8, 20213 yr 2 minutes ago, Ras said: Evo slušam sada i na sreću nije tugaljivo, na šta je upućivala oprema albuma. Nisam posebno oduševljen, ali ne mogu joj poreći povremena duhovita rešenja i izvestan naivni, DIYerski kvalitet. Da, poprilican mish-mash, meni se svidja Conductor.