Mercuzzio Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 (edited) Kakav ludak Edited May 24, 2021 by Mercuzzio
aram Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Tribute to David Bowie album. Meni se baš retko dopadnu ovakvi albumi, ali ovaj mi izuzetno prija. Miguel Atwood-Ferguson, Kit Sebastian, Jeff Parker, Sessa, The Hics, Khruangbin, Nia Andrews, Foxtrott, L'Rain, Eddie Chacon & John Carroll Kirby, Jonah Mutono, Bullion, Meshell Ndegeocello, Tavares, We Are Kings, Helado Negro https://bbemusic.bandcamp.com/album/modern-love 3
Indy Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Novo na vinilu (vec rasprodato, of kors) *TWO MONTHS OFF Limited Drop* Two Months Off 2021 Limited Edition 2021 12" Vinyl 1
Pixie Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 56 minutes ago, Lancia said: @Ras svidza - ne svidza?¡ Iako mi se ne plače. A i ne zovem se Ras.
Lancia Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 2 hours ago, Ras said: Nije valjda nešto tugaljivo? Ma jok, samo nam je Pixie sva osetljiva. NP: 2
Ras Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 22 minutes ago, Lancia said: Ma jok, samo nam je Pixie sva osetljiva. Evo slušam sada i na sreću nije tugaljivo, na šta je upućivala oprema albuma. Nisam posebno oduševljen, ali ne mogu joj poreći povremena duhovita rešenja i izvestan naivni, DIYerski kvalitet.
Lancia Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 2 minutes ago, Ras said: Evo slušam sada i na sreću nije tugaljivo, na šta je upućivala oprema albuma. Nisam posebno oduševljen, ali ne mogu joj poreći povremena duhovita rešenja i izvestan naivni, DIYerski kvalitet. Da, poprilican mish-mash, meni se svidja Conductor.
Recommended Posts