April 1, 20214 yr Dry Cleaning - New Long Leg (4AD) Dry Cleaning - Scratchcard Lanyard (Live on Later) - YouTube Dry Cleaning - Strong Feelings (Official Video) - YouTube Dry Cleaning - Unsmart Lady (Official Video) - YouTube
April 2, 20214 yr Quote first listen: “dawg what is this shit, this is garbage” third listen: “ROCKSTAR MADE, ROCKSTAR MADE” Never too much Edited April 2, 20214 yr by djeneralche
April 3, 20214 yr 8 hours ago, maheem said: bez akrobacija, prosto a lepo. nekako mi čudno bez vokala (prvi album se baš vrteo), a opet za chillin' super.
April 6, 20214 yr On 31.3.2021. at 5:05, kurdi said: ovo je lepo, ali meni iznenadjujuce... meni laiku vise zvuci ko neki p glass (ili harold budd, ok, sa moje nepoznavacke razdaljine to je ista kategorija) nego kako sam zamisljao sandersa na osnovu onogo sto je radio sa coltrane-om '65... jel inace zvuci vise ovako ili vise ko coltrane '65 Pharoah je svirao odličan minimal i sa Chicago Underground ekipom.
April 6, 20214 yr 5 minutes ago, Hermetico said: Pre 3 sata okačeno. Mož i na ples i na video. Meni super sa svake strane. Zanimljivo izgleda, ali moj istancan osecaj kaze da su ples i pokreti u slaboj korelaciji sa muzikom i ritmom.
April 6, 20214 yr 2 minutes ago, Lancia said: Zanimljivo izgleda, ali moj istancan osecaj kaze da su ples i pokreti u slaboj korelaciji sa muzikom i ritmom. Ne ako njih tri entiteta posmatraš kao celinu. Delay, on je brat dileja... Otkud znam, meni uklapa sve.
April 6, 20214 yr Just now, Hermetico said: Ne ako njih tri entiteta posmatraš kao celinu. Delay, on je brat dileja... Otkud znam, meni uklapa sve. Sad mi komplikujes a taman sam bio u pravu
April 6, 20214 yr Ma svi smo u pravu, ko zna šta su oni tu radili... Ja bih samo voleo da sam tamo s njima/njim.