kurdi Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Na osnovu ovoga sto za sada može da se čuje novi callahan je fenomenalan
hoffnung Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 da li ste culi za miyu folick? dobio sam ovu preporuku od jednog lika sa soulseeka-a. njemu je ovo najbolji album iz 2018-te. mene je kupila lepotom i glasom. otac rus, majka japanka. glas u fazonu jeff buckley, barem meni tako zvuci, a ljudi je uporedjuju sa drugim izvodjacima. stil dosta podseca na rane 90-te. alternativnog rock-a.
Bujodrag Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Evo ga spot. Još sam svirao s njima kad smo počeli da pravimo pesmu. Jbg, već sam bio bolestan kad je došlo vreme za snimanje. I svašta još se izdešavalo s bendom. Ali, eto, konačno je i spot gotov. Pesma je objavljena prošle godine na RnR EP izdanju s još dve pesme. Negde na samom kraju spota Sabljar je usnimio i mene kako sedim i strogo ih posmatram
Svarog Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 On 6.6.2019. at 14:00, Jimmy Kowalski said: On 10.7.2019. at 16:45, Ras said: Odlična! +1
Recommended Posts