July 27, 20186 yr On 26.7.2018. at 13:04, bad music for bad people said: Stvarno jes' dobro! Kad ćeš da ih dovedeš? A ja da presečem s malo novog a dobrog engleskoga folka. Ova glavna solažica/tema (npr: 00:55) ubija (tiho).
July 28, 20186 yr 17 hours ago, Hellbilly Kali said: Stvarno jes' dobro! Kad ćeš da ih dovedeš? dogodine, ako plati
July 28, 20186 yr 20 hours ago, Hellbilly Kali said: Stvarno jes' dobro! Kad ćeš da ih dovedeš? A ja da presečem s malo novog a dobrog engleskoga folka. Ova glavna solažica/tema (npr: 00:55) ubija (tiho). fino je, ali pretiho za moje uši kad smo već kod folka mnogo više volim da je ovakav:
July 28, 20186 yr 7 hours ago, Nikola Kiric said: dogodine, ako plati 6 hours ago, bad music for bad people said: dogodine vam i platim Evo, koga je zanimala umetnost bukiranja stranjskih bendova, sad može da prati uživo Stvarno je zarazna stvar (Stay In). A ni ovi celtics se ne šale Edited July 28, 20186 yr by Hellbilly Kali
August 8, 20186 yr Novi Lucero, uf uf uf! Spoiler Možda njihov najbolji album do sad, ako ne onda definitivno u top 3. A to kažem kao neko ko je izlizao empetrojke nekih prethodnika. Vožnja prvih pet pesama me je bukvalno ostavila bez teksta na prvi sluš. Što kažu, došli su do toga da mogu da sviraju Kjur-inspajrd rifove (Bottom of the Sea?) a da to i dalje zvuči 100% Lucero: https://www.rollingstone.com/music/music-country/lucero-talk-darker-new-album-among-the-ghosts-and-family-influence-705238/
August 12, 20186 yr 1 hour ago, booyaka said: Izdali singl za Never Undo, a spot za ovu Uzeo kartu za cert u oktobru.
August 24, 20186 yr On 9.8.2018. at 0:36, Hellbilly Kali said: Novi Lucero, uf uf uf! Reveal hidden contents Možda njihov najbolji album do sad, ako ne onda definitivno u top 3. A to kažem kao neko ko je izlizao empetrojke nekih prethodnika. Vožnja prvih pet pesama me je bukvalno ostavila bez teksta na prvi sluš. Što kažu, došli su do toga da mogu da sviraju Kjur-inspajrd rifove (Bottom of the Sea?) a da to i dalje zvuči 100% Lucero: https://www.rollingstone.com/music/music-country/lucero-talk-darker-new-album-among-the-ghosts-and-family-influence-705238/ verujem da si vec videla: