Jump to content

Australian Open PbP

Featured Replies

Posted

Prodjoše manje-više svi koji su i trebali. Tomić i Karlović jezde, a Almagro izbegao i drugu minu. Mislio sam da će već da ispadne.Nadah se i da će Bagi da salomi Staneta, ali mrka kapa.A i on se malko iznervir'o.http://www.youtube.com/watch?v=jXECMAVfV7EKod ovih žemskih, ispade samo Skjavone.Ipak će tek od trećeg kola, da bude malo zanimljivije.Ana u 1, Janko u 3, Novak u 5, Viktor u 7. Lep raspored za noćne portire i ljude iz neke dalje vremenske zone.Još Janko protiv onog Duckwortha, tako da neće biti terena pored parkinga.

Edited by Garnirung

Ana *ebe kevu... 6-2prvi set za 24 minuta uz samo 2 greške... verovatno najbolji rezultat ikada za nju :D

sasvim solidan mecvidecemo kako ce igrati kad bude uzbudjena

Nešto lošije u drugom setu, ali i dalje sasvim solidno, mislim da rekoše da do sada nije nijednom izgubila servis, s obzirom na to ko je u pitanju, podatak vredan pažnje :P

• Author

Ja sam imao dobru volju, ali mi dvaput crče stream, pa sam prešao na Pečnera i Raonića. Sledeće kolo igra sa onom buckastom Pavljučenko (ako i ona prodje), tu će već da bude dža ili bu.

Izjednacio Pečner.

• Author

Zanimljiva taktika Prevaranta na drugu servu Raonića. Mislim da mu više puta prodje, nego što ga ovaj izpasira ili pogreši kod voleja.

:D

Jankov "outfit" :isuse: :isuse: :isuse: Fila je sve gora i gora

Lako cemo sa filom.Bice cupavo Janku.

Fala bogu da se zavrsi ovo mucenje po Janku.

Viktor bi trebao da dobije ovog Kukuskina i time odbrani poene. Posle ga ceka Monfa sa kojim tesko izlazi na kraj, ustvari ne izlazi uopste. Za par sati krece i blockbuster drugog kola.Dobar je Gaske bio u ovih nekoliko gemova sto sam uhvatio. W/E=33/10 :blink:

Edited by anantaram

Troicki brejkovao i servira na 6-5. Set!Srbi na tribinama.

Edited by anantaram