giuseppe Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ah, festival. Znam kako je, na sve sam navikao, ali baloni...Ne može čovek očekivati da publika bude uvek posvećena kad je festival-varijanta. Mene ubijaju idioti koji dođu na samostalni koncert benda, plate kartu i onda brbljaju neprestano. Aman stoko, ostani kod kuće pa pričaj, jeftinije je i ne rizikuješ da ti polomim flašu o glavu./rant off
Аврам Гојић Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ima jedan tip ljudi koji apsolutno ne podnosi da nije u centru paznje. ja mislim da takve cak pomalo vredja sto je neko na bini glasniji od njih i trude se da premoste taj jaz.
copkillah Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 bemliga. ubacio ih pre neki dan na listu za slusanje uz trcanje/bajs, bukvalno svaku pesmu sam im premotao, neizdrzivo mi bilo da slusam.jedan od retkih bendova za koji sam zapitao "kako je ovo ikada moglo da mi se svidja"Ne znam, ima li još nekih simptoma uz to? Da ti nisu možda pihtije naprasno postale poslastica, a ranije nisi mogao da ih vidiš očima? Da li ti i to trčanje i bajs padaju sve teže?
Hella Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Mene ubijaju idioti koji dođu na samostalni koncert benda, plate kartu i onda brbljaju neprestano. Aman stoko, ostani kod kuće pa pričaj, jeftinije je i ne rizikuješ da ti polomim flašu o glavu.hm. danas mi baš ne deluješ odveć ushićeno plaćenim uživanjem u južnobačkim znojavcima.
giuseppe Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 <_< guilty as charged. Pa, dosta više ljudi sinoć.
Zverilla Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ne znam, ima li još nekih simptoma uz to? Da ti nisu možda pihtije naprasno postale poslastica, a ranije nisi mogao da ih vidiš očima? Da li ti i to trčanje i bajs padaju sve teže?kako si znao da sve teze stizem autobuse na stanici???a ovaj komentar za pihtije ti je lud kao:
Аврам Гојић Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....znaci, jos jedan Beer fest u najavi.
189- Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 geta je komercijalno govno.eric prydz je razbio nocas.
Lezilebovich Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....znaci, jos jedan Beer fest u najavi.to znači da njima ovakav exit nije profitabilan ?
Аврам Гојић Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 to znači da njima ovakav exit nije profitabilan ?pravo da ti kazem, ne znam. uopste mi nije jasno sta se ove godine dogodilo
Apollo Creed Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....i bio je red da Djoka David objasni ko je ko na Tvrdjavi!
Hella Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 pa neka bude. pre bih išao na festival na kom bih odgledao temple of the smoke, repetitor, radosti, kill me laser, 3 mačke 100 godina, vlastu popić, strejt miki end bojz, bag of dicks, molokai, hton, yva & the toy george, zaa, superhikse, marka aleksandra gajića i laibach, nego na ovu džiberijadu.
salerokada Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) bemliga. ubacio ih pre neki dan na listu za slusanje uz trcanje/bajs, bukvalno svaku pesmu sam im premotao, neizdrzivo mi bilo da slusam.jedan od retkih bendova za koji sam zapitao "kako je ovo ikada moglo da mi se svidja"Silom prilika nekada moram da slušam TDI radio, neku top listu. Živote, ne zna se šta je tu gluplje od čega.ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....znaci, jos jedan Beer fest u najavi.Zar postoji još domaćih bendova od onoga što dođe na Exit?pravo da ti kazem, ne znam. uopste mi nije jasno sta se ove godine dogodiloMožda grad/pokrajina/država nisu donirali dovoljno kinte? Edited July 15, 2013 by salerokada
assück Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 jos nisu bili sevdah baby, izdrzi ribice, urban puls, hypnotized, dubioza kolektiv po sedmi put, ritam nereda, death saw i povratak Filipa Zmahera sa Osvajacima bez Chipija
Recommended Posts