Jump to content
IGNORED

Exit

kokota

Recommended Posts

Posted

Ah, festival. Znam kako je, na sve sam navikao, ali baloni...Ne može čovek očekivati da publika bude uvek posvećena kad je festival-varijanta. Mene ubijaju idioti koji dođu na samostalni koncert benda, plate kartu i onda brbljaju neprestano. Aman stoko, ostani kod kuće pa pričaj, jeftinije je i ne rizikuješ da ti polomim flašu o glavu./rant off

Posted

ima jedan tip ljudi koji apsolutno ne podnosi da nije u centru paznje. ja mislim da takve cak pomalo vredja sto je neko na bini glasniji od njih i trude se da premoste taj jaz.

Posted
bemliga. ubacio ih pre neki dan na listu za slusanje uz trcanje/bajs, bukvalno svaku pesmu sam im premotao, neizdrzivo mi bilo da slusam.jedan od retkih bendova za koji sam zapitao "kako je ovo ikada moglo da mi se svidja"
Ne znam, ima li još nekih simptoma uz to? Da ti nisu možda pihtije naprasno postale poslastica, a ranije nisi mogao da ih vidiš očima? Da li ti i to trčanje i bajs padaju sve teže?
Posted
Mene ubijaju idioti koji dođu na samostalni koncert benda, plate kartu i onda brbljaju neprestano. Aman stoko, ostani kod kuće pa pričaj, jeftinije je i ne rizikuješ da ti polomim flašu o glavu.
hm. danas mi baš ne deluješ odveć ushićeno plaćenim uživanjem u južnobačkim znojavcima.
Posted

<_< guilty as charged. Pa, dosta više ljudi sinoć.

Posted
Ne znam, ima li još nekih simptoma uz to? Da ti nisu možda pihtije naprasno postale poslastica, a ranije nisi mogao da ih vidiš očima? Da li ti i to trčanje i bajs padaju sve teže?
kako si znao da sve teze stizem autobuse na stanici???a ovaj komentar za pihtije ti je lud kao:prodigy_keith_flint_0.jpg
Posted

ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....znaci, jos jedan Beer fest u najavi.

Posted

geta je komercijalno govno.eric prydz je razbio nocas.

Posted
ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....znaci, jos jedan Beer fest u najavi.
to znači da njima ovakav exit nije profitabilan ?
Posted
to znači da njima ovakav exit nije profitabilan ?
pravo da ti kazem, ne znam. uopste mi nije jasno sta se ove godine dogodilo
Posted
ako je verovati Dusanu Kovacevicu, ovo je bio oprostaj od Exita u staroj koncepciji, za sledecu godinu najavljen je veci broj domacih bendova....
i bio je red da Djoka David objasni ko je ko na Tvrdjavi!
Posted

pa neka bude. pre bih išao na festival na kom bih odgledao temple of the smoke, repetitor, radosti, kill me laser, 3 mačke 100 godina, vlastu popić, strejt miki end bojz, bag of dicks, molokai, hton, yva & the toy george, zaa, superhikse, marka aleksandra gajića i laibach, nego na ovu džiberijadu.

Posted (edited)
bemliga. ubacio ih pre neki dan na listu za slusanje uz trcanje/bajs, bukvalno svaku pesmu sam im premotao, neizdrzivo mi bilo da slusam.jedan od retkih bendova za koji sam zapitao "kako je ovo ikada moglo da mi se svidja"
Silom prilika nekada moram da slušam TDI radio, neku top listu. Živote, ne zna se šta je tu gluplje od čega.
Zar postoji još domaćih bendova od onoga što dođe na Exit?
pravo da ti kazem, ne znam. uopste mi nije jasno sta se ove godine dogodilo
Možda grad/pokrajina/država nisu donirali dovoljno kinte? Edited by salerokada
Posted

jos nisu bili sevdah baby, izdrzi ribice, urban puls, hypnotized, dubioza kolektiv po sedmi put, ritam nereda, death saw i povratak Filipa Zmahera sa Osvajacima bez Chipija