anantaram Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 (edited) Pruga bukvalno prolazi kroz ceo kompleks. Koji je ono stadion sa druge strane pruge?Victoria Batman avenija? Edited January 18, 2012 by anantaram
Garnirung Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 inace, ni koncentracija galebova iznad terena nije za zanemariti. :unsure:na Viktorovom mecu neki su sletali bas nisko.Tamo ni pas nije pas, nego dingo. Imal tamo neko živinče il buba od kog se ne mre kad ujede?
Aineko Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Pruga bukvalno prolazi kroz ceo kompleks. Koji je ono stadion sa druge strane pruge?Victoria Batman avenija? koplmeks je sve ovo s ove strane pruge. taj veliki stadion je nesto za kriket, to nemoj mene da pitas. da, ima ovde vise Batman lokacija :D
anantaram Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 (edited) Ali i onaj stadion za kriket je deo kompleksa, kao i oni olimpijski stadioni ispod? Je li to sve Melbourne Park? Edited January 20, 2012 by anantaram
Aineko Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 iskreno, nemam pojma, kriket bi trebalo da je u Yarra Parku.
Aineko Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jedna vrlo raspolozena gripa aus navijaca uveseljava publiku na Fed vs. Tomic, ne znam da li ih cujute :-D
Jean-Luc Picard Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jedna vrlo raspolozena gripa aus navijaca uveseljava publiku na Fed vs. Tomic, ne znam da li ih cujute :-DSve su tiši i tiši....
freakns Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Pederer je u uciteljskom modu... Pucajte, ja i sada drzim cas!
Aineko Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Punjenje laver arene. Zatvoren krov, atmosfera ko pred koncert :-)
anantaram Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Jesi li kupila i za sledeca 2 meca (mislim, drugo SF i F)?
Aineko Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ne znam da li se ovo videlo na tvu: ovej lik u zutoj majici pravio je pproblem obeezbedjenju tokom meca. Setao u toku poena jurio onu visecu kameru i mahao transparentom ispred nje m Morali su da zovu supervizora da.veca da li da ga izbace napolje. A na transparentu pise djokovic republika repska nesto na d (ne videh poslednju rec).
Aineko Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 gledanje finala zenskog dubla iz debelog lada, hal lavera, za nesrecnike sa sunny side kartama. Valjda ce do muskog meca da se spusti ovo blesavo sunce.
Recommended Posts