Jump to content
IGNORED

Sa lica mesta

anantaram

Recommended Posts

Posted (edited)
243n62s.pngPruga bukvalno prolazi kroz ceo kompleks. Koji je ono stadion sa druge strane pruge?Victoria Batman avenija? :huh: Edited by anantaram
Posted
inace, ni koncentracija galebova iznad terena nije za zanemariti. :unsure:na Viktorovom mecu neki su sletali bas nisko.
Tamo ni pas nije pas, nego dingo. Imal tamo neko živinče il buba od kog se ne mre kad ujede?
Posted
243n62s.pngPruga bukvalno prolazi kroz ceo kompleks. Koji je ono stadion sa druge strane pruge?Victoria Batman avenija? :huh:
koplmeks je sve ovo s ove strane pruge. taj veliki stadion je nesto za kriket, to nemoj mene da pitas. da, ima ovde vise Batman lokacija :D
Posted (edited)

Ali i onaj stadion za kriket je deo kompleksa, kao i oni olimpijski stadioni ispod? Je li to sve Melbourne Park?

Edited by anantaram
Posted

iskreno, nemam pojma, kriket bi trebalo da je u Yarra Parku.

Posted

Jedna vrlo raspolozena gripa aus navijaca uveseljava publiku na Fed vs. Tomic, ne znam da li ih cujute :-D

Posted
Jedna vrlo raspolozena gripa aus navijaca uveseljava publiku na Fed vs. Tomic, ne znam da li ih cujute :-D
Sve su tiši i tiši....biggrin.gif
Posted

Pederer je u uciteljskom modu... Pucajte, ja i sada drzim cas!

Posted

Punjenje laver arene. Zatvoren krov, atmosfera ko pred koncert :-)

Posted

Jesi li kupila i za sledeca 2 meca (mislim, drugo SF i F)?

Posted

Fenomenalan vatromet! Ant: jos u septembru :)

Posted

ne znam da li se ovo videlo na tvu: ovej lik u zutoj majici pravio je pproblem obeezbedjenju tokom meca. Setao u toku poena jurio onu visecu kameru i mahao transparentom ispred nje m Morali su da zovu supervizora da.veca da li da ga izbace napolje. A na transparentu pise djokovic republika repska nesto na d (ne videh poslednju rec).

Posted

gledanje finala zenskog dubla iz debelog lada, hal lavera, za nesrecnike sa sunny side kartama. Valjda ce do muskog meca da se spusti ovo blesavo sunce.